Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Taký typický americký humor od mladých ľudí pre jedincov podobného či nižšieho veku, ktorý ale prakticky celý čas funguje. Len tá kauza ohľadom reakcie na vyznanie "I love you" mi prišla trápna a neoriginálna. Ak si pamätáte z Pritateľov situáciu, keď sa Ross dočasne rozišiel s Rachel a hneď sa stihol vyspať s inou, tak viete, o čom hovorím. Navyše už by sa mohol vo filmoch a seriáloch prestať používať nereálny stereotyp, že nerdi sú sexy aj pre ženy úplne inej ligy. Preto len silnejšie 3*, inak podarené. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Niekto tu spomenul, že je to ako Botched, tak som to hneď dal a teda je to dobre suchá komédia a všetky masakre sa odohrávajú mimo kameru a len krv strieka všade naokolo. Fran Kranz oprati Chate v lese dosť nevýrazný. Akože malo to celkom sympatické postavy a ich vtipné charakterizácie boli OK ale akosi ma to totálne minulo. Niekedy mám s komédiami sakra problém a aj tí upíri už nemajú čo ponúknuť. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nesedlo. Tenhle kousek nefunguje ani jako horor ani jako komedie. Sice se ke konci trocha krve prolije, ale to předchozí dění rozhodně nezachrání. Co se týče humoru, tak ten šel mimo mě a povětšinou tenhle humor působí spíš trapně. Sice se tam pár vtipnejch scén i hlášek najde, ale ten poměr je strašně nevyrovnanej. Nuda ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororové komedie mi nějak zvlášť nevadí a občas mezi nimi najdu opravdový klenot, u kterého se pořádně pobavím. Z Bloodsucking Bastards jsem však měl dost rozporuplné pocity. Zelenáč Brian James O'Connell totiž dokázal natočit film, který mě místy dokázal skutečně rozesmát, ale narazil jsem tu i na spoustu momentů, které dost zaváněli trapností. Zvláště pak úvodní pasáž a seznámení se suchým kancelářským humorem, který zrovna nepatří mezi můj nejoblíbenější. Navíc mi zde byla většina postav naprosto nesympatických a chovali se jako úplní dementi. On to byl určitě tvůrčí záměr, ale já zřejmě nebyl při sledování v nejlepším rozpoložení. Kupící se hloupé dialogy mi po chvíli začali lézt na nervy a moc mi nepomáhala ani přítomnost atraktivní Emmy Fitzpatrick. Už jsem viděl dost hororových komedií či parodií, ale tady bylo opravdu záživných scén jako máku. Změnu k lepšímu jsem zaregistroval až ve chvíli, kdy se kancelářské „krysy“ začaly postupně měnit v upíry a Evan se společně se svým dementním kámošem a ochrankou vydal na záchranou misi. Béčkové gore a gejzíry krve mi alespoň částečně zvedli náladu. Zvláště pak černoch (ochranka) patřil k tomu nejlepšímu, co nám tento film nabídl. Bloodsucking Bastards tak vidím jako opravdu zvláštní film, který rozhodně není pro každého. Přestože to nakonec neskončilo úplnou katastrofou, téměř po celou dobu jsem z toho cítil jakousi formu křečovitosti – na rozdíl od jiných hororových komedií. I proto jsem dost dlouho zvažoval, jestli tomu mám dát alespoň průměrné hodnocení, ale Fran Kranz si ho za svůj výkon v této blbosti prostě zaslouží. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

V téhle firmě, která prodává potravinové doplňky pro lepší erekci (viď, Hulku), se děje něco divného. Aha, to jen Fran Kranz na slova lásky své milé nevhodně odpověděl... Ale situace se významně zhorší po nástupu nového šéfa Maxe, který hodlá tuhle firmu zefektivnit o sto procent. Nenáročná upírská komedie, která je zábavná zejména ve druhé polovině, kdy začnou padat hlavy. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama