Reklama

Reklama

The Overnight

  • Slovensko Divoká noc
Trailer

Alex (Adam Scott) s Emily (Taylor Schillingová) a synom RJ-om sa práve presťahovali zo Seattlu do Los Angeles. Vo veľkomeste sa však cítia byť celkom stratení a dúfajú, že si už čoskoro nájdu nejakých nových priateľov. Keď sa v susednom parku náhodne zoznámia s Kurtom (Jason Schwartzman), Charlottou (Judith Godrècheová) a ich synom Maxom (Max Moritt), s radosťou prijmú od nich pozvanie na pizzu večer k nim domov. Po večeri im hostitelia ponúknu, že obe deti uložia spať na poschodí a všetci sa môžu ďalej pokojne zabávať v ich veľkom dome. Alex s Emily zisťujú, že Kurt s Charlottou sú veľmi hravý párik a večierok u nich je s postupom noci stále príjemnejší a zaujímavejší. A to ešte netušia, aké prekvapenie im prinesie na záver, keď nálada pod vplyvom alkoholu a hudby vygraduje a všetci sa úplne uvoľnia. A napokon aj celkom vyzlečú... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (21)

silentname 

všechny recenze uživatele

Je málo filmov, ktorý by som mohol označiť ako novodobý zážitok. Niečo nové, zaujímavé a súčasne fascinujúce sledovať. A presne takým filmom je dielko "The Overnight", ktoré bolo tohto roku veľmi očakávaným dielkom. Minulý rok som bol fascinovaný z lyrického erotického filmu You And The Night. Tento je však niečo úplne iné. Človek to sleduje a je súčasne šokovaný a súčasne aj fascinovaný z toho, čo sa deje. A je skvelý pocit, ak film dokáže zobudiť také zážitky. Plus naši štyria hrdinovia majú po celý čas naše sympatie. Nemyslím si, že ide o film na viacero videní, no veľmi dobre vie vyťažiť z toho, že je to erotická komédia. Ja si myslím, že za pokus tento film stojí, no musíte skutočne vedieť do čoho idete. Potom si myslím, že budete spokojní a súčasne možno obohatení o nejaké tie zážitky. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Komedií se sexuální tématikou vzniklo již mnoho a povětšinou šlo o laciné a prvoplánové kousky. The Overnight se řadí do menší skupiny promyšlenějších a v rámci možností hlubších filmů, které se točí okolo sexu, ale ten využívají k rozehrání dalších témat. V tomto případě je to pevnost vztahů a lidské nejistoty, které jsou v průběhu divného a zábavného večera prozkoumány dostatečným způsobem na to, aby vás film vedle kvalitního humoru zaujal i zúčastněnými postavami a jejich motivacemi. Právě určitá hloubka charakterů odlišuje The Overnight od konkurence a dělá z něj celkem smysluplné dílo, které donutí k zamyšlení a často si hraje s diváckými očekáváními. Tvůrci si ke zpracování jednoduchého tématu vybrali složitější a ambicióznější cestu, což byl risk, který se jim nakonec vyplatil a mají za to můj obdiv. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem čekal a také nakonec doufal, že to bude ještě o něco odvážnější, než jaké to nakonec bylo, ale i přesto je tohle film, který si zaslouží alespoň malý potlesk, protože přece jen narušuje nějaká ta tabu. Nakonec to ale začne až moc připomínat český film "Svatá čtveřice" a závěr je takový spíše neuspokojivý. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Nesvatá čtveřice. Film Patricka Kack-Brice jsem nedokázal vnímat jinak, než skrze bolestnou vzpomínku na nedávnou diváckou roztžku s Hřebejkovým pokusem o cosi podobného - dospělé dobrodružství dvou párů, které chtějí tak nějak společně zažít "něco hezkého". Toto srovnání můj zážitek možná trochu zamlžilo, filmu v mých očích asi trochu nespravedlivě pomohlo. Tam, kde Hřebejk jako protřelý režisér na celé čáře selhává, Kack-Brice servíruje lehce nezávislou, rafinovanou konverzačku, jež se letmo dotkne lecčeho, co cudného diváka na problému swingers zajímá. Vyvrcholení pokusu o blízký kontakt dává skoro úplně stranou, nešetří legrační nahotou, simulovanou povícero k popukání nevěrohodnými atrapami a cílí na to filmově skutečně zajímavé - proxemický taneček amatérů, z nichž ne všichni ví, kam to nutně směřuje. Kack-Brice na hranici skvělého filmu nedosáhl - jeho zručně napsané, režírované, především mužské postavy v zájmu divácké zábavy vyvádějí i věci, jimž nelze úplně věřit. Nicméně pobavil královsky a ani jedenkráte nesklouzl do kýčovité gross-romantiky, na níž jsem po setkání se Svatou čtveřicí alergický víc než dřív. ()

Catchless 

všechny recenze uživatele

Čo bolo toto?! :D Šialený film, ale bohužiaľ ani nie v dobrom. Už v prvej scéne, kde sa stretáva pár prvý s mužom z páru druhého tam proste niečo nesedí. Bývate dva týždne v novom štáte/meste a cudzí týpek za vami hentak familiárne príde a tak si podľa mňa každý normálny človek pomyslí, že je psycho a určite k nemu domov nepríde. Ale oni prišli a od začiatku prehliadali úplne podivnosti, čo tí dvaja stvárajú. Dajme tomu, že ako taká otvorenosť je ok, ale toto už bolo moc mimo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Tesne predtým, ako Kurt (Jason Schwartzman) ukáže Emily (Taylor Schilling) video s dojčením, hovorí, že takéto videá sú v severských krajinách populárne. Na začiatku videa Kurt pozdraví Charlotte (Judith Godrèche) a kameru slovami „onnellinen talvi“, čo je fínsky a gramaticky nesprávny spôsob, ako povedať „šťastnú zimu“. Správna forma by bola „onnellista talvea“, lenže takýto pozdrav sa bežne vo Fínsku nehovorí. (Arsenal83)

Reklama

Reklama