Reklama

Reklama

The Overnight

  • Slovensko Divoká noc
Trailer

Alex (Adam Scott) s Emily (Taylor Schillingová) a synom RJ-om sa práve presťahovali zo Seattlu do Los Angeles. Vo veľkomeste sa však cítia byť celkom stratení a dúfajú, že si už čoskoro nájdu nejakých nových priateľov. Keď sa v susednom parku náhodne zoznámia s Kurtom (Jason Schwartzman), Charlottou (Judith Godrècheová) a ich synom Maxom (Max Moritt), s radosťou prijmú od nich pozvanie na pizzu večer k nim domov. Po večeri im hostitelia ponúknu, že obe deti uložia spať na poschodí a všetci sa môžu ďalej pokojne zabávať v ich veľkom dome. Alex s Emily zisťujú, že Kurt s Charlottou sú veľmi hravý párik a večierok u nich je s postupom noci stále príjemnejší a zaujímavejší. A to ešte netušia, aké prekvapenie im prinesie na záver, keď nálada pod vplyvom alkoholu a hudby vygraduje a všetci sa úplne uvoľnia. A napokon aj celkom vyzlečú... (TV JOJ)

(více)

Recenze (21)

MMR 

všechny recenze uživatele

Nijak extra poutavý film, který oplýval příliš mnoha trapných dialogů. Tohle díru do světa určitě neudělá. Leda jen pokud někdo bude chtít porovnávat ptáky postav. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je málo filmov, ktorý by som mohol označiť ako novodobý zážitok. Niečo nové, zaujímavé a súčasne fascinujúce sledovať. A presne takým filmom je dielko "The Overnight", ktoré bolo tohto roku veľmi očakávaným dielkom. Minulý rok som bol fascinovaný z lyrického erotického filmu You And The Night. Tento je však niečo úplne iné. Človek to sleduje a je súčasne šokovaný a súčasne aj fascinovaný z toho, čo sa deje. A je skvelý pocit, ak film dokáže zobudiť také zážitky. Plus naši štyria hrdinovia majú po celý čas naše sympatie. Nemyslím si, že ide o film na viacero videní, no veľmi dobre vie vyťažiť z toho, že je to erotická komédia. Ja si myslím, že za pokus tento film stojí, no musíte skutočne vedieť do čoho idete. Potom si myslím, že budete spokojní a súčasne možno obohatení o nejaké tie zážitky. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Divoké sú možno tak trenérky Borisa Kollára, ale toto nie. Dva nadržané páry húlia bongo, potom uvažujú či swingers či nie, potom zase bongo. A celý čas sa obávajú či ich náhodou neprichytia deti. Navyše humor, z ktorého vám je trápne za samotných hercov. Film ale má svoju výhodu. Vďaka jeho pozretiu budete vedieť iné filmy oceniť vyššie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem čekal a také nakonec doufal, že to bude ještě o něco odvážnější, než jaké to nakonec bylo, ale i přesto je tohle film, který si zaslouží alespoň malý potlesk, protože přece jen narušuje nějaká ta tabu. Nakonec to ale začne až moc připomínat český film "Svatá čtveřice" a závěr je takový spíše neuspokojivý. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na niečo zaujímavé, svieže, humorné, s mierne sexuálnym podtónom, a napokon sa z toho vykľula takáto blbosť. Fakt strašne hlúpy scenár, ktorý staval na gradácii bežnej manželskej návštevy až k očakávanej swingers party. Celé mi to ale prišlo nehorázne trápne a ten komediálny feeling tam bol fakt len nepatrne. Taká americká Svatá čtveřice (ale odosť trápnejšia). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ničím převratný snímek. I na svou krátkou stopáž šíleně nudí. A rozhodně jsem se nezasmál, takže nevím, proč má přiřazenou kategorii komedie??? 15% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie, které sice svým způsobem nelze nic vytknout ale každý by se bez ní spolehlivě obešel. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Čo toto bolo? Zlá komédia s umelými pipíkmi? Pokus o novodobý erotický film? Ja neviem, ale trápne mi je ešte aj teraz. Super ODPAD! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Komedií se sexuální tématikou vzniklo již mnoho a povětšinou šlo o laciné a prvoplánové kousky. The Overnight se řadí do menší skupiny promyšlenějších a v rámci možností hlubších filmů, které se točí okolo sexu, ale ten využívají k rozehrání dalších témat. V tomto případě je to pevnost vztahů a lidské nejistoty, které jsou v průběhu divného a zábavného večera prozkoumány dostatečným způsobem na to, aby vás film vedle kvalitního humoru zaujal i zúčastněnými postavami a jejich motivacemi. Právě určitá hloubka charakterů odlišuje The Overnight od konkurence a dělá z něj celkem smysluplné dílo, které donutí k zamyšlení a často si hraje s diváckými očekáváními. Tvůrci si ke zpracování jednoduchého tématu vybrali složitější a ambicióznější cestu, což byl risk, který se jim nakonec vyplatil a mají za to můj obdiv. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Nesvatá čtveřice. Film Patricka Kack-Brice jsem nedokázal vnímat jinak, než skrze bolestnou vzpomínku na nedávnou diváckou roztžku s Hřebejkovým pokusem o cosi podobného - dospělé dobrodružství dvou párů, které chtějí tak nějak společně zažít "něco hezkého". Toto srovnání můj zážitek možná trochu zamlžilo, filmu v mých očích asi trochu nespravedlivě pomohlo. Tam, kde Hřebejk jako protřelý režisér na celé čáře selhává, Kack-Brice servíruje lehce nezávislou, rafinovanou konverzačku, jež se letmo dotkne lecčeho, co cudného diváka na problému swingers zajímá. Vyvrcholení pokusu o blízký kontakt dává skoro úplně stranou, nešetří legrační nahotou, simulovanou povícero k popukání nevěrohodnými atrapami a cílí na to filmově skutečně zajímavé - proxemický taneček amatérů, z nichž ne všichni ví, kam to nutně směřuje. Kack-Brice na hranici skvělého filmu nedosáhl - jeho zručně napsané, režírované, především mužské postavy v zájmu divácké zábavy vyvádějí i věci, jimž nelze úplně věřit. Nicméně pobavil královsky a ani jedenkráte nesklouzl do kýčovité gross-romantiky, na níž jsem po setkání se Svatou čtveřicí alergický víc než dřív. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mě u závěrečných titulků napadlo, že si tvůrci mysleli, že natočili komedii - a tady se mi to potvrzuje černé na šedém. Škoda, že to nebylo ani trochu vtipné. A jako sonda do myslí Američanů ze střední třídy taky nic moc. Snad jen ta stopáž je celkem příjemná. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Neviem, prislo mi to dost cudne. Od prveho momentu som cihal blbost, a ono sa to nakoniec aj potvrdilo. Ten zaver mi tiez nejako zvlastne vyznel. Ale zily mi to netrha. ()

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Toto mala byť komédia? Veď je to tak neuveriteľne "creepy" až to miestami atmosférou pripomína horor. A nominácia na hlavnú cenu Sundance? Na Sundance majú teda zvláštne kritériá kvality. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Cože..? Když se to v posledních deseti minutách začne konečně rozjíždět, tak to skončí, jak to skončí?! Potenciál velký, ale celkový dojem celkem nuda. ()

clint123 odpad!

všechny recenze uživatele

Na film som natrafil čistou náhodou,.....ach ...čo na toto povedať,.....ohavnosť prvého stupňa....kto toto môže len natočiť,..len úchyl podgurážený drogami, a herci nevynímajúc. Fuuj. ()

Catchless 

všechny recenze uživatele

Čo bolo toto?! :D Šialený film, ale bohužiaľ ani nie v dobrom. Už v prvej scéne, kde sa stretáva pár prvý s mužom z páru druhého tam proste niečo nesedí. Bývate dva týždne v novom štáte/meste a cudzí týpek za vami hentak familiárne príde a tak si podľa mňa každý normálny človek pomyslí, že je psycho a určite k nemu domov nepríde. Ale oni prišli a od začiatku prehliadali úplne podivnosti, čo tí dvaja stvárajú. Dajme tomu, že ako taká otvorenosť je ok, ale toto už bolo moc mimo. ()

Reklama

Reklama