Reklama

Reklama

Vorstadtweiber

(seriál)
  • Německo Vorstadtweiber
Rakousko / Německo, (2015–2022), 49 h 21 min (Minutáž: 46–50 min)

Scénář:

Uli Brée

Hrají:

Gerti Drassl, Nina Proll, Jürgen Maurer, Bernhard Schir, Lucas Gregorowicz, Martina Ebm, Gertrud Roll, Simon Schwarz, Xaver Hutter, Johannes Nussbaum (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Zoufalé manželky na rakouský způsob. Vídeňské paničky už nudou neví, co dál dělat, a proto se ubírají ke stále bizarnějším eskapádám: přes aférku s šestnáctiletým synem své kamarádky, tajné sledování nevěrného manžela, až po ilegální nákup levného oblečení (v Česku), které se pak ve Vídni prodává za tisíce eur. Krásky z předměstí sice působí jako neschopné zlatokopky, snaží se ale sebe i své manžely přesvědčit o tom, že jejich schopnosti nekončí jen u kvalitně odvedené práce v posteli. Humorné, moderní, kritické a v mnohém odvážnější než jejich americký vzor. (rogue13nasic)

(více)

Recenze (2)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Rakouska odpoved na Zoufale manzelky. Ty jsem nevidel, takze nemuzu posoudit, jak moc si oba serialy odpovidaji. Proste takova radoby sonda do zivota videnskych panicek z predmesti, ktere to nemaji lehke. A ony to vazne nemaji lehke - jedne manzel tajne odleta do Emiratu, aby ve skutecnosti vyhledaval sexualni styky s muzem atd. atd. Ja to taky nemam lehke, kdyz me manzelka nuti divat se na kazdou ptakovinu, co bezi v hlavnim vysilacim case na ORF. Minimalne po technicke strance je to ale lepsi, nez nejaka Svetla pasaze nebo Ordinace v ruzove zahrade. Ceske televize to ale asi nenakoupi, na to je tam moc sexu. ()

Reklama

Galerie (1 079)

Reklama

Reklama