Reklama

Reklama

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

  • Velká Británie Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na konci prvního filmu KOKUSA (Kouzelnícký kongres USA) zajme s pomocí Mloka Scamandera (Eddie Redmayne) mocného černokněžníka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Grindelwald ale splnil svou hrozbu, že uteče z vazby, a začal shromažďovat své stoupence, z nichž většina vůbec nic netušila o jeho skutečných cílech: připravit vládu čistokrevných čarodějů nad všemi nemagickými bytostmi. Ve snaze zmařit Grindelwaldovy plány, Albus Brumbál (Jude Law) získá svého bývalého studenta Mloka Scamandera, který souhlasí s tím, že pomůže, aniž by si uvědomoval, jakému nebezpečí se tím vystavuje. Bitevní linie jsou vytyčeny a ve stále více znesvářeném světě čarodějů je podrobena zkoušce láska a loajalita, dokonce i mezi nejvěrnějšími přáteli a rodinou. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Naprosto souhlasim mě se také tento díl líbil více než první

 (hodnocení, recenze)

Mi sa asi tento diel páčil najviac. Viem, že je veľmi kritizovaný, ale tie kostýmy boli fakt skvelé a Grindelwald ako tam čaruje akoby dirigoval, to je fakt skvelé. A celkovo, ako dokáže manipulovať ľuďmi, ktorí si potom myslia, že je na strane dobra....

na příspěvěk reagoval Moiki

Bolsevick

Bolsevick (hodnocení, recenze)

Nejsem kritik filmovy, ale co natocili bylo zverstvo. Ta scena s temi rodici a tim malym ditetem....hnus, humus. Tohle natocit musel psychopat a napsat jeste vetsi...

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Taky mě ten konec 9 filmu uved do stavu rozčarování, ale líbil se mi i tak.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Mě se osobně mnohem více líbil tenhle díl je i první se mi líbil ale tenhle přecijen o něco více.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

noelcoward73

noelcoward73 (hodnocení, recenze)

Oproti prvnímu dílu výrazný propad dolů. Možná se ještě kouknu na třetí díl a podle výsledku budu ve sledování pokračovat nebo ne. Původně se mělo jednat o 5 dílů, tak uvidíme. Jinak Yates je velmi zručným režisérem, evidentně je s ním spokojená i samotná Rowlingová, když má zelenou již od Fénixova řádu. :-)

na příspěvěk reagoval Nevka

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

AloeB

No on Mads přirozeně hodně vypadá jako namaskovaý Depp, tak to možná udělají tak, že tu změnu prostě budou ignorovat, a pojedou dál.

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Ratemus

teprve jednají, ne?

 

Madse moc v lásce nemám, ale na Grindelwalda by se mohl hodit víc než Depp. Teď jen aby ta změna nebyla nijak moc do očí bijící.

na příspěvěk reagoval fabecc1222

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Teda nudnější Fantasy film jsem v životě neviděl hlavně že to mam originál :D

To snad i Eragon je oproti téhle nudě mistrovské dílo :D

Než jsem si pustil film tak jsem četl jak závěrečná akční scéna je super dovolte abych se zasmál :D

na příspěvěk reagoval Moiki, Prometheus69

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Taky jsem to hledal a pravděpodobně se jí mi nedočkáme za to nabízí steelbookovou verzi jako první díl možná ty scény jsou v bonusech.

JoshSparks

JoshSparks (hodnocení, recenze)

Mel bych dotaz (jestli se to tu nekde resilo, tak se omlouvam, ale spis se tu hadate) :)

Na nekolika webech se psalo, ze verze na BluRay bude oproti kinu o 7 minut delsi a mela by obsahovat doposud vyrazene zabery. Co jsem se ale o vikendu dival, tak se jedna o uplne stejnou verzi. Takze prodlouzena verze se nakonec nekona? Diky

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Moiki

Podľa mňa je to Prometheusove semeno. Bolo ho možné vidieť už v prvej časti Harry Potter a kameň murdcov. Nevadí, že nebol v knihe, ale Rowlingová to má s ním pekne naplánované :).

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Kincl

Jsou dvě možnosti buď je Credenc Brumbálův bratranec, bratr určitě ne vzhledem k věku a nebo si to celé Grindy vymyslel a to že si ho Fénix vybral je jen velká náhoda.

na příspěvěk reagoval Odurko

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Aiwcz

Prostě Grinda ve finále skončí z Obscurem v sobě... zlomený a sklíčený. 

Třeba že parát chová k Brumbovy neopětované city... Zavřený někde v nějaké celé v Askabanu. 

kde v pod-titulkové scéně potká Toma.. a ujme se ho jako nového žáka. 

Když ho Credenc hodí přes palubu kuly hadici... 8)

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

A k tomu Voldemortovi je pitomost aby v sobě měl obscura to že byl mocný bylo proto že hodně studoval černou magii a jeho magická moc i přesto z jaké pocházel rodiny byla značná a v magii neměl téměř konkurenci kromě Brumbála.

Co se týče toho že by se mohl objevit ve Fantastických zvířatech je klidně možné a nedivil bych se  kdyby to Warneři a Rowlingová využily k úvodu pro další sérii kde se právě objeví Voldemortův vzestup a nakonec i pád.

na příspěvěk reagoval Aiwcz

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Jak už tu bylo řečeno viteál zničí zložár a baziliščí to že je zničí Godrikův meč je tím že do sebe vsákl baziliščí jed. Další věc to kouzlo co vyvolal Crabbe je zložár na začátku 7 dílu knížky Hermiona vyndala knihy o viteálech co sebrala než odešli z Bradavic v 6 díle a tam je o zložárů a také říká že to kouzlo je hodně nebezpečné a obtížně ovladatelné. Proto taky ve filmu a knížce se tomu pitomci Crabbeovi vymklo z ruky.

Já nejdřív pochyboval že Grindelwald použil to samé kouzlo ale je to klidně možné a to že ho dokázal ovládnout se dá vysvětlit tak byl mnohem magicky mocnější kouzelník než ten incestní skoro moták ze zmijozelu a také má mnohem lepší sebekontrolu.

A malý dodatek jak tu padlo že se zložár naučil od Belatrix tak se ho nenaučil od ní ale od těch dvou Smrtijedů Carrowových co se Snapem ovládali školu.

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Z teba si tu robí každý srandu aký si vymletý a ty mne napíšeš, že som bez IQ?

Ty sa daj prosím ťa liečiť. Vieš o tom, že expeliarmus vedia vyvolať všetci čarodejníci bez rozdielu? Preto sa možno podobá Grindelwaldova mágia s Voldemortovou, pretože je to jedna a tá istá čierna mágia? Načo sa potom učia tie kúzla keby mali byť všetky iné od osoby k osobe? Nuď to tu trolluješ alebo si jednoducho vytretý bezmozog.

 

A v tej núdzovej miestnosti bolo aj vo FILME ukázané ako ten kiddo privolal ten oheň. Tvoje pozorovacie schopnosti sú na nule a ty si proste idiot.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Nevka

Tak Rowlingová tvrdí, že ten příběh na těch pět filmů má. A souhlasím, že nevím jak to chce protahovat ještě 2,5 filmu než dojde na ten souboj. Možná tak Brumbál, kde filmy kolem jeho temnější stránky jenom opatrně našlapují, ale vyloženě nic ukázáno nebylo.

 

Problém vidím taky v tom, že Mlok je jako hlavní postava zabitá a moc nevidím, kam by se ještě mohl vyvíjet. A u dalších tří postav to vidím stejně. Vlastně opravdu ty nosný charaktery jsou jenom Brumbál a Gridelwald.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Nevka

Nedokazu si predstavit co by tam s nim jeste melo byt. Preci jenom snad jen krome Nagini vim o nem vse. Samozrejme rad bych videl vytvoreni vitealu, to jak byl u moci, ale to je uz uplne mimo.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Merengues9 , S.W.A.T

Já ví, že S.W.A.T. počítá se setkáním s Nagini. Ale řekl bych, že na tom ten film bude stavět trochu více. Přeci jen nemá zase tolik témat, o kterých vyprávět + na fanoušky je to obrovský tahák.

 

Aberfortha a Arianu bych viděl rád. Myslím, že kvůli Arianě tam ten obscurus je. Ten popis, kterým vybouchla ta energie uvnitř její osoby naprosto sedí.

na příspěvěk reagoval Merengues9, S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ale s tím právě počítám, ale opravdu to vidím jenom na jeho setkání s Nagini a tím zaplnění dalšího střípku jeho příběhu. Rozhodně bych nerad, aby to dopadlo jako s Flammelem, kterej tam byl, aby tam byl.

 

Spíš mě zajímá jestli zapojí Aberfortha a celkově jak moc se pustí do to jejich minulosti a hlavně Ariany.

na příspěvěk reagoval Nevka

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Nevka

Taky si myslím, že se objeví. Přeci jenom je to obrovská šance ho tam dát a když už nakousli tu Nagini...

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Zase bych ho úplně nezavrhoval. Tom už bude mít ve finále série dokonce v Bradavicích dostudováno, takže tam bych se vzhledem k povaze Rowlingové divil, kdyby ho vynechala.

na příspěvěk reagoval Merengues9

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ale jsou knihy Harry Potter a v nich je poměrně dost informací a Fantastický zvířata nepíše nějaký Hollywooský scénárista, ale sama autorka těch knih, takže zase mimo. Navíc Rowlingová dost přísně dohlížela na Potterovský filmy a tvůrcům zakazovala věci, který by popřely knihy.

 

Když už Voldemorta do Zvířat naroubujou, tak to bude jeho setkání z Nagini, ale do hlavního děje nezasáhne.

na příspěvěk reagoval Nevka, Prometheus69

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ty jsi magor. Bavíme se o knihách HP, ze kterých vycházejí informace, jež jsou tebou tak neobratně házeny do pomyslného koše.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Nic takového neřekli. Jen se zmínili, že ty scény jsou zhruba z prvních 20-ti minut filmu. Kdo rozšířil ten nesmysl o fake traileru, to by mě fakt zajímalo. Každopádně teď narážím na něco úplně jiného. Další "mrtvé"postavy atd.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Fantastická zvířata nemají fantastické příjmy

Fantastická zvířata nemají fantastické příjmy

18.04.2022

Ještě než do kin šel první díl Fantastických zvířat, autorka J. K. Rowling potvrdila, že se počítá celkem s pěti filmy. Tehdy ale ona ani studio Warner Bros. netušili, jak sestupnou tendenci bude… (více)

Harry Potter se dočká seriálu

Harry Potter se dočká seriálu

25.01.2021

A máme tu další televizní projekt, který byl nejspíš jen otázkou času. Streamovací služba HBO Max totiž ohlásila, že chystá seriál ze světa Harryho Pottera. Má to ovšem jeden malý háček - žádný… (více)

Batman našel svoji Catwoman

Batman našel svoji Catwoman

15.10.2019

Můžete spustit fanfáry, Batman režiséra Matta Reevese totiž oficiálně obsadil Catwoman. Po mnoha spekulacích, kdy se o roli v Hollywoodu ucházela snad polovina atraktivních hereček pod třicet, totiž… (více)

Třetí Fantastická zvířata se odsouvají

Třetí Fantastická zvířata se odsouvají

30.04.2019

Studio Warner Bros. oznámilo nové datum premiéry pro třetí díl fantasy ságy Fantastická zvířata od spisovatelky J. K. Rowlingové. Snímek nakonec dorazí až 12. listopadu 2021, tudíž tři roky pro… (více)

Reklama

Reklama