Reklama

Reklama

Trattoria

  • USA Trattoria
Trailer

Obsahy(1)

Vtipná a hřejivá dramatická komedie se odehrává ve vzrušujícím prostředí kulinářské scény v San Franciscu a sleduje osudy Sala Sartiniho, workoholického kuchaře, který se musí pokusit obnovit svou vášeň pro vaření i lásku a napravit pošramocené vztahy se svým synem dříve, než zase všechno ztratí. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie,trochu romantiky a trochu   rodinného drama,příběh z kuchařského   prostředí kde přísný otec vlastní novou   restauraci kde děla zároveň šéf kuchaře a   syn který tam myje jen nádobí se chce věnovat   vaření ale otec ho k tomu nechce pustit ,na   jedno kouknutí to šlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to podle očekávání strašně pitomý. Vůbec se nedivím, že jsem o tomhle filmu v životě neslyšel. Šéfkuchař z kraje filmu omdlí v kuchyni, protože mu do restaurace přijde nějakej pan Michelin a následně se tvůrci rozhodli, že komediální prvky rozšíří i o scény, kde zpovídají pracovníky restaurace a celé to působí jak nějaký pseudo dokument ve filmu. Kravina na entou, kde o jídle jsem se nedozvěděl vůbec nic. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama