Reklama

Reklama

Trattoria

  • USA Trattoria
Trailer

Obsahy(1)

Vtipná a hřejivá dramatická komedie se odehrává ve vzrušujícím prostředí kulinářské scény v San Franciscu a sleduje osudy Sala Sartiniho, workoholického kuchaře, který se musí pokusit obnovit svou vášeň pro vaření i lásku a napravit pošramocené vztahy se svým synem dříve, než zase všechno ztratí. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to podle očekávání strašně pitomý. Vůbec se nedivím, že jsem o tomhle filmu v životě neslyšel. Šéfkuchař z kraje filmu omdlí v kuchyni, protože mu do restaurace přijde nějakej pan Michelin a následně se tvůrci rozhodli, že komediální prvky rozšíří i o scény, kde zpovídají pracovníky restaurace a celé to působí jak nějaký pseudo dokument ve filmu. Kravina na entou, kde o jídle jsem se nedozvěděl vůbec nic. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie,trochu romantiky a trochu   rodinného drama,příběh z kuchařského   prostředí kde přísný otec vlastní novou   restauraci kde děla zároveň šéf kuchaře a   syn který tam myje jen nádobí se chce věnovat   vaření ale otec ho k tomu nechce pustit ,na   jedno kouknutí to šlo. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama