Reklama

Reklama

Nemocnice Chicago Med

(seriál)
TV spot
USA, (2015–2024), 123 h 59 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Laurie Holden (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(176)

Při slavnostním zahájení provozu nové nemocniční pohotovosti dojde k velkému železničnímu neštěstí a jeho následky dají všem postavám seriálu příležitost, aby divákům ukázaly, co v nich je. Ve vykolejeném vlaku cestuje i doktor Connor Rhodes (Colin Donnell), který má nově pracovat právě na již zmíněné pohotovosti, a tak se okamžitě pouští do zachraňování raněných. Své kvality nečekaně předvede i studentka medicíny Sarah Reeseová (Rachel DiPillo), jež zabrání smrti malé holčičky, které se zastavilo srdíčko. Doktor Will Halstead (Nick Gehlfuss) se také má co otáčet a navíc mu hodně leze na nervy „ten nový“ Rhodes, který má na léčbu pacientů zcela odlišné názory. Na lékaře i personál nemocnice se následně v každé epizodě valí další a další zdravotní i soukromé problémy (TV Nova)

(více)

Videa (4)

TV spot

Recenze (12)

trojkolka 

všechny recenze uživatele

A do třetice všeho dobrého jsou tu i doktoři. Líbí se mi to, s postavami jsem se průběžně začala seznamovat již v Chicago PD a v Chicago Fire, je fajn sledovat a poznat je trošku blíž. Nemocniční seriály se mi líbily vždycky. Další plus je provázanost všech tří seriálů více méně i časově a je fajn vídat herce z těch dvou dalších tady v Chicago Med a naopak. Pokud čekáte originalitu, tu tady jistě nenajdete, ale skvělý odpočinkový seriál. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Minule, po dopozeraní jedného tureckého seriálu, som mala pocit, že už viem turecky celkom slušne. Po tomto seriály mám zase pocit, že by som zvládla niekoho zaintubovať ... minimálne. Chicago Med je učebnicový seriál z lekárskeho prostredia, kde sa deje všetko stále dokola a kde každý chodí s každým. A nejaké to klišé a poučné reči tiež nechýbajú. Ale zase vôbec nie je nuda, no a mne povrchnej stačí, keď je na obraze Dr. Choi. 3,5* ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Napětí vs. melodrama vs. emocionální klišé. Furt to samý dokola. Lékařskému žánru v dnešní knickovské době trestuhodně dochází dech. Anebo mu vlastně už dávno došel, a tak teď jen pomalu dodělává z posledního... Odkojen nejen kompletním Dr. Housem, přesycení se holt po letech konečně dostavilo. Nemám na to a dlouho vyhlíženou chicagskou novinku se vůbec nebojím charakterizovat jako zbytečnou. Nic proti ničemu, svý fandy si to ale najde. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

První série mě nadchly. Ale ve čtvrté a páté jsem si začala uvědomovat, že je to pořád dokola. A to ani tak nemluvím o případech a vedlejších postavách, jako spíš o těch hlavních. Nemají naprosto žádný prostor na vývoj, tvůrci je nechali zaseknuté v jejich komfortních bublinách a my tak díl co díl sledujeme to samé. Choi dělá unáhlené závěry a někdo si to odskáče.. poučí se? Ne, další díl znova. To samé Nathali, každý díl řeší morální dilema a nakonec ublíží lidem. Will je neustále na hraně nebo páchá něco nelegálního a nebezpečného. V čem je cíl, když se postavy nikdy nepoučí a nijak se charakterově nevyvíjí? A fakt, že Chi dostane vždy veterány a vojáky a Nathali vždy děti, je také dosti nepravděpodobný. Doktoři si přeci nemohou vybírat pacienty, dostanou toho, kdo je na řadě. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

len tak zo zvedavosti čo je u kolegov? mno z medicínskeho..tak by mal technologicky aj morálne vyzerať raj..na Slovensku snívajme ďalej. Tak morálka je tam miestami tak prepálená, že hlavná sestra dá ľadvinu prostitútke :-) ? no prosím.... ale aj tak oproti greys anatomy -chirurgové, pokrok v myslení. toto sa zhruba podobá na urgentnú medicínu. pači sa mi dôraz na etiku aj senzitivitu personálu. ja si pri tomto oddýchnem ďaleko viac ako pri telenovelových hovadinách doktorov hausov či meredit grejových... ()

Galerie (2 392)

Zajímavosti (1)

  • Prostředí chicagské nemocnice bylo představeno již v 65. díle seriálu Chicago Fire (od r. 2012). (Borrtex)

Reklama

Reklama