Reklama

Reklama

Obnažený vesmír

(seriál)

Obsahy(1)

Představí se vám fantastická počítačová animace CGI, která po vrstvách obnaží náš vesmír a ukáže vám jeho osud, původ a skladbu. (Discovery Channel)

Recenze (6)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to hodne dobry dokument...na druhou stranu mě ale srali ty lidi tam..koho zajima nejaka Andrea a jeji nazory a to ze po tom pátrá zrovna ona?? Koho zajima nejaka typka co drepi u počítače?? Když chci dokument o vesmiru, chci koukat jenom na vesmír a ne na lidi a jejich názory..ty mi sou u prdele chci vesmir. Jenom zabery na vesmir. Planety, hvezdy ne lidi!! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemně obrazově a informačně dívatelné. Dokument se nebojí i trochu vysvětlovat fyziku planet. Shlédl jsem na televizi Prima Zoom. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dokument spracovaný ako bombastický hollywoodsky spektákel, kde vedci operujúci s gigantickými prístrojmi prekonávajú silou ľudského ducha najrozličnejšie prekážky, aby sme konečne zistili, čo a ako sa to v tom vesmíre naozaj má. Projekt na odhalenie čiernych dier a ich podstatnej úlohy pre chod a tvar univerza (tvar galaxií) je odprezentovaný presne tak ako má byť - ako veľké dobrodružstvo poznania. Vizualizácie, ktorými sa dopĺňa výklad, sú jednoducho fantastické. Dlhšie som sa vesmíru nevenoval, takže mi ani súvislosti neprišli otrepané a zistenie, že čierne diery nielen pohlcujú, ale pri svojich stravovacích návykoch aj vyvrhujú množstvá energie, ktoré prispievajú k zrodeniu nových hviezd, dáva celkom iný zmysel ich existencií, než to bolo doteraz. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ale stačilo. V podstatě je to spíše animák od Disneye, než dokument. A ty bláboly okolo toho... V podstatě dobrý dokument pro uspání - plynule při tom vplout do sci-fi snu. ()

Z0ltar 

všechny recenze uživatele

moc na efekt, málo informací. slabý animace na dnešní poměry. existují formálně i obsahově mnohem lepší dokumenty o vesmíru. ()

Reklama

Reklama