Reklama

Reklama

VOD (1)

Je Den matek a tři kamarádky z předměstí mají pocit, že na ně všichni zapomněli. Vyrazí proto do New Yorku, aby překvapily své dospělé syny. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Oh my god... V hlavnej úlohe trojica preafektovaných a premotivovaných matiek + ich traja nevďační synáčikovia. Takže základ tohto filmu teda nie je až taký zlý ako napokon bola samotná realizácia. Klišovitá zápletka, krčovitý "humor", a kopa (naozaj obrovská kopa) afektovaného teatrálneho správania všetkých zúčastnených. Samozrejme, medzi postavami nemohol chýbať gay (mám pocit, že bez toho už nemôže byť žiadny film). Pointa v závere bola síce prvoplánová, ale aspoň tá to ako tak trochu vyžehlila, takže napokon to celé nevyznieva až tak katastrofálne. No beztak, nič extra nečakajte. Ja som tiež nečakal, takže som bol prístupný k nečakanému prekvapeniu... no žiadne sa nekonalo. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo?! Hodina čtyřicet, a já měla pocit, že to sleduju týdny, měsíce....  Krom toho, že to bylo nudný, to bylo úplně o ničem plus uměle vytvořený problémy "aby se něco dělo" - jenže se stejně nedělo vůbec nic, a  k tomu všechny postavy zoufale nesympatický. Hrůza. Proti tomuhle je každej céčkovej vánoční film skvost. ()

Reklama

Vesprem 

všechny recenze uživatele

I přes pár fain vtipů mi bylo většinou trapně. Proboha co je to za film? Asi mu hodně neprospělo, že se ve velmi omezeném čase snažil vyprávět několik příběhů a komplikovaných vztahů najednou. A tak vše působí nedotaženě a Jakoby všichni lusknutím prstu jednoduše změnili osobnost. Zároveň to taky vyvolává dojem, že vlastně ve všech třech rodinách neprobíhala až do teď žádná komunikace. A že matky stesk nad tím, že jim synové odešli z domu, začínají proživat celkem pozdě. Podle porovnání věku jednoho syna s osmnácti letou dívkou, co si přivedl, je téměř dvakrát tak starý než ona. Podle mě dost pozdě na podobné krize a poznání. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tri nešťastné (znudené) Zúfalé manželky, teda pardon matky sa rozhodnú na nejaký čas nasáčkovať k svojim deťom, ktoré s nimi už dlhší čas nebývajú, aby s nimi zase nadviazali vzťah. Lenže to vyzerá tak, že ich skôr terorizujú. Herecké obsadenie matiek je skvelé, ale po pár minútach boli tie postavy tak otravné, že som ich mal chuť zabiť. A ani ich deti nie sú oveľa sympatickejšie. Nemajú si čo vyčítať. Samozrejme je to všetko multi kulti a sexuálne vyvážené, takže príslušník akejkoľvek rasy a orientácie sa bude mať s kým stotožniť, pokiaľ je bohatý znudený debil bez skutočných problémov. Na to, že to má byť vraj komédia, tak som sa ani raz nezasmial. 4/10. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie pro ženy středního věku a výš. Některé situace mě nebavily a zdály se mi příliš na sílu,ale v něčem je to reálné a pravdivé a když se člověk nad tím moc nezamýšlí, tak ho to určitě neurazí. Angela Basset vypadá na svůj věk skvěle. A co si budem my matky odrostlých nebo odrůstajících synů namlouvat...tak nějak vypadá realita. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama