Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Diskuze

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

tak dnes, alebo zajtra konečne uvidíme ako dopadne posledná dlho (od roku 2017) očakávaná adaptácia knihy od Johna Greena.

na příspěvěk reagoval eLeR

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Jsem si celkem jistý, že toto herecké obsazení sem někdo omylem přidal, protože si myslel, že se jedná o film Love the Coopers, který byl původně natáčen pod názvem Let It Snow.

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Knížka je strašně příjemná oddechovka s úžasnou vánoční atmosférou, doufm, že tak to bude mít i film.

na příspěvěk reagoval andrea.raky

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

Obsadenie takmer rovnaké ako pri Love the Coopers. Dúfam, že to dopadne oveľa lepšie

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

Na Štedrý večer sa na mestečko Gracetown zosype bohatá snehová nádielka. Zasnežená vianočná krajina je síce hotová idylka, ale všetko s mierou. Pre nezjazdné cesty a metrové záveje kolabuje doprava a kalamita je na svete. Trom mladým ľuďom a ich priateľom v okamihu prekazí sviatočné plány a zdá sa, že ich čaká najhoršia noc v živote. Veď kto by chcel namiesto rozbaľovania darčekov uviaznuť vo vlaku bez elektriny, riskovať život kvôli štrnástim upišťaným roztlieskavačkám či zháňať miniprasiatko v skolabovanom meste? Iba ak by sa katastrofa zmenila na skutočné čaro Vianoc.

Reklama

Reklama