Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Recenze (88)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O Vánocích jsem na tento film ani nechtěl koukat, protože jsem měl pocit, že to bude nějaká Hallmarková rodinná slátanina. To jsem se ale mýlil. Sněží, sněží… je vlastně hrozně fajn kousek a navíc ještě podle románové předlohy a s hezkou vánoční atmosférou…takže o Vánocích si to jako doplněk možná pustím ještě jednou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Keď to beriem ako takú skoro romantickú oddychovku plnú sympatický mladých herečiek na čele s modrookú Odeya Rush tak som si teda dobre pomlásol. /80%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdo tuhle vánoční procházku přirovnává ke dvacet let starým teenagerským komediím, ten je nikdy neviděl - nebo si je nepamatuje. Adekvátně sváteční jiskry, pár upřímných citů z náhodných setkání a i pár skutečně vydařených žertů, na které budu rád a dlouho vzpomínat. Mnohem umírněnější, hladivější a obecně náladově přívětivější, než jsem po upoutávce čekal. A Liv Hewson samozřejmě v nejvděčnější roli, jako víceméně vždy, když se potichu někde objeví. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Netflix vyprodukoval mnohem horší vánoční kousky, na kterých si špatně naladěný divák může vybít zlost při hodnocení. Greenům rukopis je evidentní a celá parta puberťáků nemá jediné slabé místo. Překvapivě jsou upozaděny nechutnosti, které v jejich věkové kategorii naopak často mají hlavní roli. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Ja to teda zaokrúhlim nahor, lebo som mal z toho fakt super pocit a bola to ideálna oddychovka kombinujúca sympatický casting, skvelú zimnú atmosféru a cukríkový príbeh v rozprávkovom malomeste. Síce je škoda, že sa toho nechytilo lepšie štúdio ako Netflix a nevenovalo tomu náležitú pozornosť, aj tak mám dojem, že to má potenciál na budúcu zimnú klasiku, minimálne malého rozmeru ako Snow Day, ktorý mi to zo všetkého najviac pripomínalo. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ono se sice říká, že se nemá srovnávat knížka s filmem, ale já si tady v tom případě prostě nemůžu pomoct. Knížku jsem poprvé četla zhruba před pěti lety a navodila ve mě úplně úžasnou vánoční atmosféru, všechny ty tří příběhy byly prostě kouzelné a vánoční a plné sněhu a já se k té knížce o Vánocích, už několik let, hrozně ráda a opakovaně vracím. Představte si tedy mé nadšení, že se letos budu moct podívat i na její filmové zpracování - a byla to skutečně ledová sprcha. Dokázala bych pochopit, že bylo potřeba nějaké detaily vynechat či přepsat, ale proč přepisovat úplně všechno? Nemělo to žádné kouzlo, žádná vánoční atmosféra na mě nedýchla, prostě nic. A je to fakt škoda promrhaným materiálem, ten film mohl mile zahřát u srdce, kdežto tyhle vypůjčené postavy v jiných příbězích se mnou nic nezmohly. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nehorázná nuda, nesympatické obsazení, špatná hudba, klasický, pohádkový-émeriken příběh, cílovka pro 15-leté holčičky. Ani kdyby byl dnes Štědrý den, tak bych nedal více jak dvě hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Let It Snow" bude jednoznačne najslabším článkom medzi adaptáciami kníh Johna Greena. Viac menej ide o veľmi jednoduchý koncept, kde máme veľmi jednoduché príbehy. Obohatené o čaro Vianoc, čo im dokáže niečo pridať, no nemôžem povedať, že moc. Je to veľká dávka klišé a všetky tieto príbehy už poznáme a vieme ako budú pokračovať. No chceme reálne s týmito postavami aj tráviť čas? Myslím si, že sú tu lepšie postavy a niektoré príbehy majú svoje momentky. Najlepšie časti filmu sú vtedy, keď sa do filmu dostáva komédia. Vtedy sa film dvíha. Ako napríklad návrat rodičov, vyhodený telefón alebo finálne stretnutie s agresívnymi bratmi. To ma dokázalo celkom príjemne pobaviť. Vizuálne je film okey, herecky je to zvládnuté okey. Soundtrack je miestami lepší, miestami slabší. Nemôžem povedať, že sú tam hrozné skladby, no sú tam také, ktoré úplne nefungujú. Atmosféra je príjemne vianočná a jednotlivé vzťahy celkom fungujú. Neviem čo viac mám o tom ani povedať. Je to proste všetko film, ktorý spadá do kategórie okey. Je to celkovo pozerateľné, no nič reálne zaujímavé alebo inovatívne v tom nie je. Neviem čo viac o tom povedať. Hodnotenie: C+ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naivní romantická vyžvástanost podávaná v jednohubkách, který dají na konci dohromady kýčovitý chlebíček a pachuť lehké trapnosti. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný příspěvek do rodiny vánočních filmů, žádný závan čerstvého vzduchu. Film je ale stejně radostný jako familiární.sněží je o pocitech. Pobavilo mě několik hlášek. V českém překladu se mi líbila hláška "ale nedělej Zagorku". ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tento vánoční film jsem si pustil v létě, alespoň mě trochu zchladil. Vánoční atmosféra je hezká a film je takový pohodový, nenáročný. Je tam pro mě dost známých herců a příběh také není špatný, samozřejmě extra propracovaný scénář nečekejte, ale mě to bavilo a líbilo se mi to. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na vánoční Netflix komedii slušné a méně kýčovité než jiné jejich tituly. Moc tu nefunguje povídkový styl Love, Actually a snaha provazovat příběhy, a to hlavně kvůli jejich nevyrovnanosti. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takový klasický mládežnický vánoční film. Ničím vyloženě nekulhá, ničím nevybočuje. Je však herecky zajímavě obsazený. Tradičně skvělá Joan Cusack. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Místo pro natočení dělo, příběh je sice ohraný čitelný ale dělo, herecký super nad míru spokojený, prostě jsem si to užil hodně, spokojenost. Soundtrack povedený. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

65 % škoda, že toho nebylo víc, rád bych to kupodivu snesl. Příjemné postavy, příběh, kamera. Velmi milý vánoční film, který netlačí na pilu. Povedené. Až mě trochu mrzí, že předlohu znám jenom z obálky knihy, kterou jsem kdysi sestře daroval k vánocům. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zrovna první a regulérně tu nejlepší z trojice adaptovaných povídek podělali nejvíc a namísto sympatického Stuarta tam šoupli otravného černého rappera. Obecně ta milá jednoduchost předlohy s důrazem na drobnosti je pryč a tvůrci z toho udělali přehnanější a paradoxně tím tuctovější prcičkovskou vánoční romanťárnu s důrazem na ty prcičky víc než na vánoční atmosféru. Film má ale jedno ohromné plus - casting postav. Isabela Moner, Odeya Rush, Kiernan Shipka - smrtící kombo, které s přehledem utáhne i jinak poněkud tuctovej film. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemne prekvapeni. Dalo se na to koukat. Doprovazi to skvele vybrany soundtrack a jednotlive pribehy nejsou az takove cliche a dokazi pobavit. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

I'm sorry, but no. Prostě ne. Jako mám asi středně-věkovou-pedo-krizi-crush na Isabelu, to se klidně přiznám, a Shameik Moore pro mě navždycky bude Miles Morales, takže osazenstvo fakt jakože snesu, ačkoliv si nemyslím, že Stuart měl bejt teda černoch, ale... prostě ne. Napsaný je to tak jakože absolutně nijak, respektive víc klišé už to bejt nemohlo (což mi nevadí, ale klišé klasika z toho prostě nebude), scénaři se nepodařilo naroubovat aspoň trochu kreativity nebo originality, dialogy může člověk, kterej viděl aspoň jeden vánoční film, skoro předvídat... a já prostě nevím, víc ochuzenej předvídatelností jsem se ještě necejtil, a to prosím osobně kýč a klišé jednoduše miluju. Ty dvě hvězdy si dovolím přihodit opravdu jen za casting - herci imho utáhnou mnohem víc, než tuhle sračku, kterou do deseti dnů zapomenu, že jsem viděl. Jacob Batalon, Kiernan Shipka a hlavně Odeya Rush pro mě příjemný překvapení za dvě * ()

Reklama

Reklama