Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Recenze (88)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Podle vykecávání na začátku a na konci a prolínání několika příběhu to vypadá, že tu byla snaha o napodobeninu Lásky nebeské ve světě omladiny. Nepovedlo se. Neskutečná hovadina. Stupidní dialogy, nezajímavé příběhy, rádoby snaha o dojemné scény. Poslední dobou jdou romantické komedie Netflixu do hajzlu. Hlavně že nám poslal do háje topserialy 😁 ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Vyhozené prachy za takovou blbost. Od ODPADU ho uchránil jen alespoň náznak tu a tam zajímavého dialogu a pokud o hlubší myšlenku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu znel zaujímavo, a ani koncept snehu a Štedrého dňa nebol na zahodenie. Ale napokon sa z toho vykľula úplne bežná teenage comedy so všetkými tými zaužívanými klišé, ktoré boli dávkované po maličkých dieloch, postupne vytvárajúcich celkovú mozaiku. Celkovo však nič extra, no aspoň zopár svetlých momentov sa tu dalo nájsť. Tá snaha vytvoriť koncept viacerých príbehov, ktoré sa navzájom preplietajú, je tu silno citeľná. Ale rozhodne nečakajte žiadne zázraky (inými slovami, od Love Actually a podobných filmov s takýmto konceptom to výrazne zaostáva). Takže slabota! Btw. Aj vy ste čakali, že sa na konci dozvieme odpoveď na otázku, že prečo mala teta pluhárka tie alobaly? ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Četla jsem i předlohu k filmu, která také není zrovna nic moc, ale rozhodně je to lepší než film. Bohužel to takhle bývá skoro vždy. Mrzelo mě, že tvůrci zaměnili pohlaví některých postav, vzali tomu veškeré kouzlo z té knihy, dokonce i zaměnili jejich povolání, úplně vynechali Sturbucks, což je velká podstata filmu. Hodně tam toho chybělo a bohužel jsem nemohla srovnání s knihou nedělat.Trochu mi na filmu nevyhovovalo, jak to přeskakovalo z jednoho na druhého, měla jsem trochu potíže zorientovat se kdo je kdo a kdo se s kým co. Za mě je to velké zklamání. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

No nevím ale mně se to fakt líbilo :) nevím co proti tomu ostatní mají, ale byla to příjemná komedie s přívlastkem "romantický" i když o to ani nešlo. Jako vánoční pohádka docela dobrý. Asi jsem holt slaďák a s tím se smířím. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Dokonalý to není, vlastně je to pubertální slaďárna, kde nakonec každý nakonec najde svoji drahou polovičku, ale mě to dnes udělalo tak moc velkou radost, že půjdu na plné hodnocení, protože to byla nejlepší věc, co mě během dnešního blbýho dne potkala. Zamiloval jsem se zde hned do několika postav. Knížka od John Greena se nám dlouhé roky válí na poličce, ale nikdy jsem do ní nenahlíd a možná to bylo dobře, protože jsem k tomuto filmu přistupoval s notnou dávkou pesimismu, každopádně jsem nadchnut. Je to film pro mladé publikum o tom žádná, ale já musím tvůrce pochválit za hromadu věcí. Film je natáčen na skvělých lokacích, dotýká se svými příběhy na mnoha z aktuálních témat a problémů mladý musí čelit, film je překvapivě citlivý a není plný pitomých ohraných hlášek, které už známe nazpaměť. Je to zkrátka Netflix se vším všudy, a to mě potěší nejen na Vánoce, myslím, že si půjdu vyhledat několik z těch skvělých písní a udělám si bezesný večer a tak se nechám trošku unést. Snad mě někdo neukamenuje, když řeknu, že je to pro mě jeden z top filmů tohoto roku, a to nepřeháním ... hodnotím hold subjektivně a naplno let it snow. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

film, který 100 % reprezentuje kategorii "přiblblý úsměv u vánoční tématiky". Nic víc, nic míň, ideální oddychovka s mladými, snažími se jedinci....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Moja kritika bude nekonštruktívna, ale musím to zo seba dostať. Už dlho sa mi nechcelo pri filme tak zvracať a ešte asi nikdy som nemal také nutkanie film vypnúť. Jediné čo ma pri ňom udržalo bola Kiernan Shipka a fakt, že som doteraz dopozeral každý jeden film, ktorý som si pustil...you know...for the sake of art...čím ale tento film rozhodne nebol. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Devadesát minut Lásky nebeské pro dorostence s parádním castingem. Isabela Moner jen potvrzuje, proč ji Bay nechal pedofilně běhat po vrakáči... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pěkná vánoční teen romantika s hodně povedeným obsazením. Nevěřil bych, že mě to chytne, ale nakonec velmi milé překvapení. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o vyšším hodnocení už jen proto, že obsazení bylo sympatické a mělo to pár pěkných momentů (tanec tří generací, vyznání na střeše). Ale bylo to moc papírové, vykalkulované (ty multikulturní pašije byly zvrhlost) a především žádná z postav mě nijak zvlášť nezaujala. S výjimkou Paní v alobalu, ale ta stála mimo. // 45% ()

Reklama

Reklama