Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Recenze (88)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o vytvorenie „very light“ verzii Láska Nebeská pre teenageri. Viac k tomu asi nie je potrebné povedať. P.S.: Ako vidím, Netflix „úspešne“ pokračuje v tvorbe „originálnych filmov“ a „snímok s vlastným obsahom“. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Středoškolská variace na téma stalo se jednoho Štědrého dne aneb Láska nebeská se školní taškou na zádech. Sice už mám za sebou čtvrté kulaté narozeniny a příběhy hlavních postav jsou mi na hony vzdálené, každopádně tohle beru. Příjemné, nenucené s atmosférou. Sympatičtí hrdinové a jejich zasněžené pseudomilostné problémy……light jogurt, který by neměl urazit. ()

MissSimm 

všechny recenze uživatele

Několik párů, několik příběhů o lásce, samozřejmě je vše vzájemně propleteno... co mi to jen připomíná...? Jo, je to nová Love Actually. Vylepšená o lesbický vztah a zaměřená na puberťáky. Všechny dějové linky jsou od začátku hrozně předvídatelné. Nic vás nepřekvapí. Ale i přes to všechno... se mi film líbil :) tak 3-4 hvezdičky :) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že je to nějak extra vánoční film. Prostě tam dost sněžilo. Pouštěla jsem si to jen s malým očekáváním, chtěla jsem jen oddechovku a vánoce jsou pro mě vždycky plus. Líbil se mi příběh zpěváka a obyčejné holky, holka s mobilem, i ty lesbičky. Konec byl tak nechutně sladkej, že ač musím uznat, že jsem se většinu stopáže příjemně bavila, tak čtyři hvězdičky tomu prostě nedám. 3,5* ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jednu, ale zcela zásadní chybu - knihu v něm hledat můžeme, ale pravděpodobně nenajdeme. Je to jako kdyby někdo vytrhal všechny její stránky, některé přeházel, jiné zmačkal a vyhodil a na místo toho přidal nové z úplné jiné knihy. A zrovna u příběhů, jako jsou tyto, je to taková škoda!!! Pamatuji si na ten nefalšovaně vánoční pocit, který mě při čtení doprovázel. Ta originalita příběhů spočívala v těch nejdrobnějších detailech a dělala je jedinečnými. A přesně ty detaily tady chybí, KOMPLETNĚ! U filmových adaptací na knihy se to dá často chápat a tak trochu se s tím i počítá, ale u něčeho tak 'jednoduchého' a 'prostého', jako je vánoční love story, si jen říkáte PROČ. Film sám za sebe špatný není, je milým společníkem na předvánoční večer, ale je to jen takový lepší průměr. Kdyby se skutečně držel příběhů, jak byly, bylo by z toho vánoční mistrovské dílo. Škoda. ()

Harfenik 

všechny recenze uživatele

No. Film vlastně o ničem, ve kterém žádná dějová linka ničím nezaujme a ve filmu není jediná scéna či postava, která by divákovi utkvěla v paměti. Pokud se ale chcete s protějškem zachumlat do pelíšku a hodinu a půl jen tak čumět a nic neřešit, tak film neurazí. Prostě Netflix and chill. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Fajn pohodový tuctový film, který kdyby se neodehrával v totální zasněženici, byl by téměř o prdu. Jenže a právě naštěstí dík tomu vyjebanýmu počasu mě to upoutalo, a bavilo. Víc z toho ve mě fakt nezůstalo.. ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská pre pubertaky. Pozrel som to len preto lebo v TV bol veľký prd. Slabá kamera, dej trochu hlúpy ale dve kočky naozaj pekne 🙂 ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Absolútne bez príbehu, len hŕstka ľudí behajúcich sem a tam. Filmu absolútne chýba vianočná atmosféra a k naladeniu na vianočnú atmosféru by som siahol asi po inom filme. ()

Aragorn 

všechny recenze uživatele

Super film. Krásná vánoční komedie s drobounkými myšlenkami. Všechny dějové linky se mi líbily a mají něco do sebe - linka v bistru o dvou kamarádkách tedy trochu pokulhává, ale i tak se mi to líbilo. Opravdu super, lepší než jsem čekal. ()

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Teenage Láska nebeská. Hrozně povedené, vtipné, krásné příběhy a samozřejmě šťastné konce, protože jsou přeci Vánoce. Snímek se odehrává v jeden jediný den, v ten vánoční. Kdyby se to vlastně neodehrávalo o Štědrý den, tak je to totální nuda, ale takhle je to milé a hlavně vtipné. Každého trápí jiné problémy a kdy jindy je vyřešit, než právě o Vánocích. ()

estik97 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí to označuje jako nové Love Actually, pro mě to absolutně není nic podobného. Očekávání jsem měla málo, ale bohužel to dopadlo ještě hůř než jsem čekala.. Spíše taková slaďárna pro teenagery, nemá to moc charakteru, vyloženě oddychovka u které děláte spoustu dalších věcí.. škoda, těšila jsem se na Kiernan a vlastně z toho moc nebylo.. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Oplácaná zrzka, štíhlá blondýna, bruneta, indka, míšenka, afro černoch, tlustý asiat, štíhlý běloch... Superkorektní skupina mladých lidí se sleze kdesi na hotelu. Celou dobu žvaní o blbostech. Dál jsem tu vypatlanou debilitu nezvládal koukat, tak vypnuto po 25 minutách soustavného přetáčení. (0%) ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Film podle knížky, která se stala hitem. Klasická Greenovka, od které víte že máte čekat romatiku a náctileté. Knihu jsem četla, ale za srdce mě nechytla. Film se mi líbil o poznání víc, nejen kvůli výběru herců. Je to milé, nenáročné, ale rozhodně je to film, který stejně jako kniha spadá do kategorie neurazí, nenadchne. Nejen pro náctileté příjemná oddechovka. ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Snaha o kultovosť z toho filmu úplne kričí - svedčí o tom soundtrack, záverečné titulky a niekoľko prvkov, ktoré viac (organ) či menej (bohoslužba) fungujú. Ale to nič nemení na fakte, že ide o crossover Love Actually a netflix produkcie môže fungovať len u ľudí, ktorí britský masterpiece nevideli. Okrem toho snímok absolútne nevie akčné scény, scenár je priehľadný a dialógy jednoduché. Casting a production design je ale svieži, takže to nejde úplne znenávidieť. Keď rozmýšam nad hodnotením, hovorím si, že by som bol schopný to vidieť ešte raz, takže sa prikláňam k trom. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna tenhle "novodobý" vánoční film se nevydařil. Jeden velký slaďák, plný všech možných i nemožných klišé. Všichni se se všema vykousnou a všechno je růžové a zalité sluncem. Aniž bych to cíleně sledoval, tak mě okamžitě praštila do nosu ta hypersupermega korektnost. Je libo tlustého rákosníka, cool černouška nebo dvě lesbičky? No jo, tady je to všechno. A tak hrozně okatě. Fujky. Čekal jsem od toho něco ve stylu Snídaňového klubu, ale spletl jsem se. Jo a nesmím zapomenout na borce, kterému celý film krvácí bradavka. 1+* ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Vánoční romantické komedie mám rád, ale tahle mi nic moc nového neukázala, ani niččím nezaujala. Příběh byl lehce předvídatelný a minipříběhy jakbysmet. Hodnotím za dvě hvězdy, 40%. ()

PTomA 

všechny recenze uživatele

V podstatě docela fajn film, taková jednohubka na nedělní dopoledne. Herci jsou docela sympatičtí a jednou za čas se objeví nějaká ta vtipná scénka. 5/10 ()

Reklama

Reklama