Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Chlapi, mám špatnou zprávu. Nesehnal jsem půjčku na dva filmy v kině, takže si budu moci dovolit pouze jeden snímek. Výběr mezi Kongem a Kráska a zvíře vyhrává KRÁSKA A ZVÍŘE a já doufám, že nebudu litovat. Po tom strašném Loganovi si potřebuji spravit chuť. Co si o tom myslíte?

 (hodnocení, recenze)

Ted' jsem přišel z kina a můžu říct, že to na 85 % není. Když to srovnám s Knihou džunglí, je Kráska a zvíře slabší....ale rozhodně je to koukatelné -  ale jednou a dost!
Příliš se tam zpívalo, tančilo a mezitím se ''jakoby'' děj příliš neposouval vpřed - díky tomu to vlastně mělo takový pomalejší spád a divák musel docela dlouho čekat, než se děj někam posune. Jednoduché, ale za to příjemně zpracované - však je to především pro menší diváky, takže nemůžeme filmu vytýkat nějak moc věcí. Nebýt hudby, film se zkrátí na hodinu a půl a děj by se přenesl do větší plynulosti a pro diváka by to znamenalo méně odpočinku a vše by to měl naservírované najednou, což by filmu dalo větší efekt. Jinak tři *čky si to zaslouží :-) Ale vážně - žádný zázrak to teda nebyl, od filmu jsem čekal víc.

Matyas

Matyas (hodnocení, recenze)

Stallone

Opět si kompenzuješ odmítání i od žen, které dělají to nejstarší řemeslo, tím, že napíšeš "...krásná přítelkyně (modelka)..." ?

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Stallone

"Nic jiného mi nezývá." - ta věta tak nesrozumitelná není. Holt to tady s titulky není a ani v blízkém okolí.

remy

remy (hodnocení, recenze)

Koukam, že to má dost dobrej % začátek. Jsem na to hodně zvědavej, po zítřku už budu vědět :D

Uživatel Esgalnor smazal svůj příspěvek.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Esgalnor

Neboj se, dabing je OK, záleží teda taky, čeho konkrétně se v něm bojíš, je tam problém toho, že se u některých herců mění dabér u mluveného slova a u zpěvu, ale neni to u všech. Zpívá se tam opravdu dost, ještě pár písní, a už bych taky o vhodnosti dabingu dost pochyboval, či alespoň zachování "zpívajících" dabérů i na mluvené slovo.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Vyplatí se to vidět v kině? Po odpadovém Loganovi si chci spravit chuť. S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) uvažujeme o návštěvě kina v jeden den dva filmy: KONG A KRÁSKA A ZVÍŘE. CO VY NA TO?

na příspěvěk reagoval Matyas

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ten vizuál je nádherný. Stojí to za to vidět v kině a utrácet za to? Co si o tom myslíte?

HOMERjeALIEN

HOMERjeALIEN (hodnocení, recenze)

Kaufman

to nemôžeš vedieť... ešte si to nevidel ani ty ani ja a taktiež sa mi páči jak niektorý "politicky korektný" sú pohoršený z toho že Rusko zakázalo propagáciu homosexuality pred deťmi ale to že v Saudskej Arábii je za homosexualitu trest smrti to nikto nerieši :D 

HOMERjeALIEN

HOMERjeALIEN (hodnocení, recenze)

politická korektnosť už aj v rozprávkach pre deti otras... myslím že tento film získa veľa oscarov nabudúci rok 

na příspěvěk reagoval Kaufman

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Kaufman

Já myslím a přemýšlím neustále a bez přestávky, až jsem z toho celý zmatený a ani často nevím, co je za den, jaký je datum, kolik je hodin. Nevím ani, jestli mám hlad nebo se mi chce srát. Prostě to přemýšlení dělá život hrozně komplikovaným, a kino je jedno z mála míst, kde můžu konečně vypnout, teprve tam si všechno tohle uvědomím a musím pak rychle běžet pro jídlo a na hajzl, pak ale nestíhám film. :-P

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Kaufman

Mám začít přemýšlet víc politicky jen proto, že koukám raději na ženské bradavky než na dvě buzny? Tak to ani náhodou.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Já si naopak myslím, že to je hodně dobře vymyšlená kampaň:-D

 

Pamatujete na bradavky Evy Green?

 

Myslete kurva trochu politicky hošani.

na příspěvěk reagoval Dragovit

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama