Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Příběh Krásky a Zvířete mi vždy přišel docela hloupý, ale hlavně k uzouvání nudný. Bohužel se to týká i tohoto zpracování. Což je škoda, protože po technické stránce je to celkem dobře udělaný film. Bohužel film navíc ještě trpí přepálenou stopáží a strašně dlouhými a ničím zajímavými písněmi. Zpracování toho snímku si jistě zaslouží minimálně o hvězdičku více, ale s přihlédnutím k tomu jak moc jsem se nudil, a kolik logických chyb a nesmyslů se ve filmu nachází, nemůžu hodnotit lépe jak 2* 50%

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Nádherná pohádka! 

Trochu mi tam ze začátku překážely ty písničky, bylo jich nějak moc najednou, ale pak už to bylo super :-)

 (hodnocení, recenze)

Já koukal po 5té na Pelíšky ,anděl páně 2,A na spoustu českých pohádek. Kráska a Zvíře to strčí do kapsi.

 (hodnocení, recenze)

Já měl právě docela smůlu, co se týče vánočních filmů. Noc plná zázraků mě zklamala, Trable o Vánocích o hovně, jediné co celkem docela ušlo bylo Sedmero krkavců (2015) a Lepší už to nebude (1997) a to jsou také jen průměrné snímky, takže okolo Vánoc, docela bída filmy.

 (hodnocení, recenze)

Já si to dal teď v rámci vánočních pohádek a bylo to to nejlepší co sem si mohl pustit.Stačí pár dnů koukat na to co dávají v tv.

 (hodnocení, recenze)

Jako bylo to pěkné (***), ale ne zase nádherné. P.S. dokonce jsem byl na tom v kině :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Další sračka, nesoucí hlubokou moudrost, že na kráse nezáleží...komu to pokrytectví do píče cpete? Stačí se podívat na reklamu, otevřít jakýkoliv časopis, přehlídková mola a je naprosto jasný, že tvrzení "na kráse nezáleží důležitý je charakter" :D je lež. Rvát tyhle sračky dětem do hlavy? Kurva a proč! Raději bych pohádku, která by děti naučila tolerovat ty hnusné, ale necpat jim totální lži do hlavy. 

na příspěvěk reagoval filmfanouch, Gryphon

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

tak transko propagandu by som možno ešte rozdýchal, možno aj toho pupuša, ale africký negri vo francúzsku osemnásteho storočia boli už príliš

leco77

leco77 (hodnocení, recenze)

Velmi pěkný film. Bohužel jsem viděl s CZ dabingem (nebyla jiná možnost teď v kině), který nebyl sice špatný, ale určitě na kvalitě filmu ubere. Dvakrát většinou filmy nesleduji, ale tady musím vidět i originální verzi :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jinak kdo viděl původní verzi ze čtyřicátých let...... líbil se Vám konec..... já jsem prostě byla docela zmatená.... takže pokud máte svoji interpretaci.... tak sem s ní..... ale jinak film byl super.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Očividně se tomu daří..... pár dnů to bylo v našem kině bez titulků.... a teď se koukám na program a verze s titulky je opět promítána..... stejně na to nejdu.... a to nejenom kvůli tomu, že verzi s titulky dávají už moc pozdě..... upřímně citově mám blíž k původní verzi Krásky a Zvířete, kterou si studio Disney tak trochu aspoň ukradlo..... a chtěla jsem spíše film pana del Torra (ten, co nevznikl a kde měla Emma původně hrát).

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

13 dní v distribuci a 750 mega celosvětově... tady se pojede tak na 1,3 miliardy, což je superbrutální!! Frozen nemá šanci!

Brambor16

Brambor16 (hodnocení, recenze)

Překvapilo mě, jak krásné to bylo čekala jsem nudu. Jako muzikál je to perfektní, komentáře typu "už zase zpívají?!" vůbec nebyly na místě. Jediné co mi trochu vadilo, že to chvilkama bylo rozmazané a nezaostřené, když kamera zabírala velkolepost místnosti (a to bylo v kině), ale jinak perfektní.

 (hodnocení, recenze)

Tak je to dobrý nebo horší než originál?

 (hodnocení, recenze)

runner85

A samému se ti nechce do kina, co?? Já ani nemusel nikomu říkat, byl jsem osloven JÁ, jestli na to nepůjdu. A tak jsem šel.

na příspěvěk reagoval runner85

 (hodnocení, recenze)

runner85

To přece záleží na každého z nás, kdo jak si umí a představí si krásku. Každý jinak, to je jasný ;)

na příspěvěk reagoval runner85

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jsme tento film dnes navštívili v kině s mojí krásnou přítelkyní (modelkou). Cítím zklamání. Trailer rozhodně zaujal víc než samotný snímek. Moc zpívání, kdy vám neutkví žádná písnička, nezajímavé písničky. Bez tajemna, žádný pocit na brečení ani husí kůže. Natočeno jako milá pohádka pro děti. Hodnotím 3*.

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

runner85

Treba si aj domyslieť že otázka nebola mienena rydzo fakticky (lebo to je asi jasne), ale chcela naznačiť že krásku by si niekto mohol predstavovať podstatne inako ;)

na příspěvěk reagoval runner85

 (hodnocení, recenze)

Zrovna jsem koukal na b.o.slušnější ranec..

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Je to ranec no, 350 mega celosvětově... miliardy easy... Diesney vládne světu...

HOMERjeALIEN

HOMERjeALIEN (hodnocení, recenze)

Stallone

ja s mojím kamarátom (údržbárom) na to asi nepôjdeme lebo by to vyznelo teplo keby sme išli dvaja chlapi na rozprávku skočíme radšej na pivo 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) jdeme na film v původním znění s titulky. Já jako zdejší hororový expert a odborník přes žánr horor se na film podívám okem odborníka.

na příspěvěk reagoval HOMERjeALIEN

 (hodnocení, recenze)

Zek

Nebude lepší si jich nevšímat a vůbec takové lidi neřešit?

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Matyas

To chytil od psychora, ten taky napíše Jakožto zdejší hororový expert  :D a všichni tomu strašně věří.

Matyas

Matyas (hodnocení, recenze)

Stallone

Všichni dobře víme, že kecáš pokud bys' přítelkyni modelku měl, tak bys' to neomílal jak kafemlejnek.

na příspěvěk reagoval Zek

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Matyas

Moje krásná přítelkyně (modelka) je moje velká láska. Je mnou součástí, proto jí zmiňuji. A také, aby bylo hned poznat, že jsem zadaný a nikdo mě tu nezkoušel balit. 

na příspěvěk reagoval Matyas

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama