Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel Hagenberger pracuje v reklamní agentuře jako textař. Je hodný, milý, má porozumění, ale toto všechno ženy spíše odrazuje a Daniel v lásce nemá štěstí. Na dovolené v Turecku se seznamuje s krásnou animátorkou Aylin. Aylin je sice Turkyně, ale žije v Německu a pracuje jako porodní asistentka. Práce animátorky u moře je pro ni jen letní brigádou. Když se Daniel vrátí zpět do práce a vypráví o Aylin, jeho kolegové zprvu vůbec nevěří, že by zrovna Daniel mohl chodit s takovou krasavicí, ale když je přesvědčí, varují ho před tureckou mentalitou. Aylin má kromě otce i bratra, který by pro Daniela mohl být také nebezpečím. Turečtí muži nejsou zrovna nakloněni typům, jako je Daniel. Jeho citlivost mohou považovat za slabost. A opravdu, rodiče ani bratr zrovna nejásají, ale Danielovi žádné nebezpečí nehrozí.

Když Daniel potká Aylina bývalého přítele, cítí se ohrožen, a požádá proto Aylina bratra Cema, aby mu pomohl chovat se mužněji, a zachoval si tak Aylinu lásku. Postupně si nové chování osvojí a zejména Aylinin otec je s jeho změnou spokojený. Daniel už se chová a obléká jako pravý muž. S touto změnou však není vůbec spokojená Aylin. Zamilovala se do hodného, citlivého muže a tento nový macho se jí vůbec nelíbí. Když Daniel začne flirtovat s její sestřenicí, pohár trpělivosti přeteče a s Danielem se rozchází. Teprve v tuto chvíli si Daniel uvědomí, že přestřelil, ale už je pozdě. Aylin s ním odmítá komunikovat. Zoufalý Daniel se nakonec rozhodne o svou lásku zabojovat. Aylina matka mu naznačí, že se Aylin vrátila zpět do Turecka k moři. Zde ji Daniel vyhledá na jejím tajném místě na pláži, omluví se za své hrozné chování a hodlá být zase tím starým Danielem, kterého si zamilovala. Aylin je šťastná a Danielovi odpouští. Vrací se spolu do Německa. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Trochu vyvetrany namet, ale dalo sa to pozerat. Pozorne sa hlavnemu hercovi zacalo darit i so zenami ..... klasicky happyend, takze spokojnost : 63 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na oddych/relax příjemná romantická komedie z Německa. Příběh se zaměřuje na nesmělého chlapa, který to nemá v životě lehké s ženami se mu nedaří a s kolegy v práci moc nevychází. Jednoho dne se však zamiluje do krásné Turecké dívky a ta v něm vidí něco jiného, neobvyklého a dají se dohromady. Vše se změní když její brácha udělá s nesmělého hrdiny sebevědomého frajera a od téhle chvíle začíná poměrně vtipná komediální jízda, kde baví především výkon hlavního hrdiny. Zahrál to opravdu slušně. 6/10. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co diváci čekají od německé komedie. Já v lepším případě tohle. Pobavila jsem se, párkrát se zasmála nahlas a zpříjemnilo mi to odpoledne. Vlastně bych zdejšímu hodnocení měla poděkovat (50%), protože díky němu jsem čekala blbost, kterou budu sledovat jen jedním okem a byla příjemně překvapená. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vyvětralý námět, který byl pro diváka atraktivní a zajímavý možná v době nadrženého Jima a jablečného koláče, což už je pěkná řádka let. Ač má tenhle německý produkt zběsilou podobu plnou kamerových jízd, střihů a dalších rádoby cool vizuálních veletočů, postrádá humor i jakýkoliv jiný důvod, proč by u něj měl divák vydržet. V případě turecké animátorky jakbysmet. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Komedie, Německo. Upřímně jsem radši nečekala nic. Na začátku jsem si říkala, že už to snad nebude lepší, možná se to tvářilo jako komedie, ale nebyla. Nakonec jsem byla příjemně překvapená – nádech Turecka, scény, co mě zabavily, romantika level "tohle nemůže skončit jinak, než tak, jak to končí vždy". Fajn filmík na nudný večer! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama