Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při pátrání po lupičích, kteří kradou v noci na parkovištích celé přívěsy s nákladem, je zastřelen policista König z oddělení dálniční policie. Svědek naznačuje, že muže zastřelil jiný policista. Chris se Semirem pátrají po pachateli mezi kolegy, přitom narazí na drogy a záhadnou smrt mladé Rusky. Když jeden z policistů spáchá sebevraždu, zdá se, že je případ vyřešený. Ale Semir s Chrisem už tuší, že je všechno jinak. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|73%| (KRYSÍ HNÍZDO – 3.epizoda 12.série) No, tato epizoda pro mě znamená menší pokles. Rozhodně to neznamená, že by se mi nelíbila, ale oproti jiným je to trochu rozdíl. Příběh je zajímavý. Zuzany otec zemřel a vyšetřuje se to. Rozhodně to jako zajímavý krimi případ působí, ale je to místy dost nezáživné. Spíš teda, žádná šokující pointa. Akce moc není, na začátku je celkem pěkně natočena jedna. Jinač se to odehrává mimo dálnici. Jeden solidní požár v domě je pak a konečné finále se střílí na střeše. Jako, zajímavé to je, ale jsou lepší epizody. Působí to moc kriticky, co píši, ale vůbec to nebylo špatné, jen jsou lepší epizody. Hudbu skládal Klaus Garternicht. I jeho hudba nebyla moc výrazná, ale dala se. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh možno nie až tak zaujímavý avšak čo získava plusové body pre túto epizódu je, že tu nemáme žiadnu autohoničku i keď klasickú devastačnú havárku na začiatku dostaneme tak inakším spôsobom ako obvykle. V strede máme zásah proti požiaru a v závere prestrelku na strechách ruskej ambasády, akurát ma zarazilo, že ambasáda nemá žiadnu ochranku. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama