Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá studentka Julie je unesena. Únosce kontaktuje její rodiče a vyhrožuje, že zemře, pokud mu nepošlou výkupné. Tvrdí, že Julie je v těsném prostoru, kde má vzduch jen na určitý počet hodin. Když policie najde na určeném místě mrtvolou jiné za živa pohřebené dívky, je jasné, že se vrah nezastaví před ničím. (TV Nova)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná a napínavá epizóda jak trencle v gaťoch, navyše po dlhšej dobe diel kde nie je žiadny náznak toho kto je záporák a tak si musíme počkať. Záverečná pasáž opäť poteší keďže znova nezvolí autohoničku ale lov na strechách. Akurát Rytiarova dcéra chodí často na plastiku :). Zároveň po dlhšej dobe diel bez humornej vsuvky. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|100%| (ÚNOS – 1.epizoda 12.série) Tak tu máme skvělý start této série. Opravdu, nemůžu najít jedinou chybu, prostě nic mi nechybělo. Především zde jde o velké napětí a skvělou, tíživou atmosféru únosu. Pohřešuje se dcera jedné rodiny a máme tu jednu zajímavou scénu vedle druhé. Tohle skutečně působí jako pravá kriminálka pač kobra je většinou takový akční výplach (nemyšleno ve zlém, přece kobru zbožnuju). Úvodní pronásledování, kdy je Semir s Chrisem svědkem unešené mladé dívky, je skvělé. Pár bouraček a solidní výbuch na konci, takže pěkně natočeno. Dále je sem tam nějaké pronásledování po svých, pár výstřelů na konci a je to, takže o akci tady ani moc nejde. Jde o napínavý případ. Zaujali mě rodiče pohřešované, způsob neznámého vyděrače atd. Konec je docela emotivní. Takže se jedná o vrchol kobry 11 s partákem Chrisem. Hudba skládala dvojice Jaro Messersmichdt a Nik Reich. Hudba se jim tentokrát skutečně vydařila. Zajímavý soundtrack, krásně sladěn i do emocí. Dokonce zde použili 2x kobří znělku. Na začátku při honičce a skoro uprostřed epizody. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama