Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh z roku 1944, kdy maďarský židovský advokát Sonson (Luke Mably) je v nuceném pracovním táboře, když ho náhlá smrt jeho ženy, která umírá na rakovinu prsou, přiměje, aby se aktivně bránil nacistům. A tak mladý právník vede boj proti nacistům blízko konce druhé světové války. (ARI50)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ale jo těchhle podobných filmu je spousta a z druhé světové války taky ale tady si to mojí pozornost drželo takže zas někdy kouknem. Víc akce víc ženské bojovnosti a šlo by to víš. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Válečných filmů z druhé světové války je ještě pořád hodně, a tak se najdou takové, které nestojí za pozornost. Přesně takovým snímkem je "Chosen", kde je vám líto - kromě toho, že jste se na to vůbec dívali - také to, že v tom hraje Harvey Keitel. On se snažil, ale k čemu to je ve filmu, který nemá co nabídnout? ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Film je inspirován skutečnými událostmi. (ARI50)
  • Film se točil v Bukurešti (Rumunsko) a New Yorku (USA). První bojová scéna byla natočena v noci na centrální bukurešťské ulici a poslední bojová scéna byla natočena v opuštěné chemické továrně v Bukurešti. (ARI50)
  • Německé tanky zastupují namaskované tanky T-55 sovětské provenience. Ve filmu si zahrály 2 tyto tanky, které jako jedny z mála přežily vyřazení z mad'arské armády roku 2000, kdy byla většina z nich sešrotována. (bejkovec)

Reklama

Reklama