Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck Rhoades, vlivný státní návladní pro jižní New York, má prověřit případ podezřelého vnitřního obchodování, jehož stopy vedou k miliardářskému králi spekulativních investičních fondů Bobbymu "Axe" Axelrodovi. Přestože by to mohl být pro Chucka největší případ jeho kariéry, musí jednat opatrně, neboť jeho žena Wendy je motivační koučkou v Axe Capital a Axova důvěrnice. Ale Axova nákladná investice poskytne Chuckovi volné pole působnosti a následuje hra na kočku a na myš, v níž jde o vysoké a velmi osobní sázky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absence kladných hrdinů, nepředvídatelnost, machinace a intriky ve světě velkých financí. Postavy zřejmě v budoucích dílech urazí ještě značný kus cesty a celé se to pravděpodobně zamotá 20x tam a zpátky, ale už pilot to rozvrhuje tak dobře, ze bude velká zábava sledovat každý zvrat. Takzě směle do toho. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí pilotního dílu jsem měl v podstatě jasno. Tenhle seriál ze světa velkých financí se mi bude určitě líbit. Byl jsem maximálně spokojený s obsazením i s tématem příběhu a radostně očekávám intriky v množství větším, než malém. Vždycky jsem měl rád záležitosti bez tradičních kladných hrdinů a předpokládám, že tady se jich mnoho nenajde. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piloty to mají těžké, nicméně tady se jede ve velkém stylu, tempu a kadenci piplaných dialogů už od začátku. Moc postav tu není, takže orientace je o to snazší. Tohle by mohlo bavit i finančně negramotné. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže to bude o „banksters“? Treba vedieť, kedy je ten správny čas – na všetko v živote. Nie každému sa to podarí. Vo svete peňazí (peňazí s mnohými nulami) ide o informácie. Je to ako šachová partia. Ale skvelý matador nezabije čerstvého býka. Počká si, až bude porazený. Moc peňazí, kam povedie? Aké je to byť miliardárom... Všetko sa dá vyčísliť peniazmi, aj vzťahy? Ou. Výborne obsadený Damian Lewis. A možno budem potrebovať slovník ekonomických pojmov... To, čo v živote robíme, má svoje dôsledky, či úmyselné alebo nie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V práci mám momentálně možnost sledovat filmy/seriály (přestože jen s dabingem) a protože mě celkově minisérie příliš netáhnou, chtěl jsem vyzkoušet nějaký běh na delší trať a Miliardy se mi naprosto přesně strefily do vkusu. ()

Reklama

Reklama