Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Axe zavede přísná opatření nezbytná pro dosažení souladu s předpisy, aby připravil společnost na vyšetřování státního zastupitelství. Když začne Wendy zpochybňovat Axovy metody, Axe ji přiměje dokázat svou loajalitu. Chuckova sondáž je dočasně odsunuta na vedlejší kolej, když musí zaměřit veškerou pozornost na Axova rivala, miliardáře Stevena Bircha. Axův prostředník Hall nasadí do kanceláře státního zástupce špeha, zatímco Axe učiní agresivní krok pod rouškou příspěvku na dobročinné účely, aby vyrovnal staré účty. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradičně pomalejší dvojka, kde přichází na řadu x dalších postav a přichází jakoby nic mrknutím oka, takže divák se v polovině druhého dílu začně nehorázně ztrácet vejménech, které tam létají všemi směry jak na běžícím páse. Puzzle, které se dají poskládat, ale bude to stát usilí a trvat nějakou dobu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se mi už tak povedená nezdála, měl jsem pocit, že tempo příběhu poněkud pokleslo, neintrikovalo se tak razantně, jak jsem očekával a situaci v tomto směru zachraňoval hlavně pan Hall a jeho záludné zákulisní tahy. Damian Lewis sice patří mezi mé oblíbené herce, ale musím uznat, že Paul Giamatti dělá z Chucka Rhodese o něco zajímavější postavu. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Súčasné rozbúrené vody sú pre nás skvelé. Pre bežného investora ani náhodou! Ale nezabudnite, čo je pre neho zlé, z toho ťažíme my. Ak sme tak múdri, ako si myslíme. Ak nie, Slnko nás spáli na popol.“ Je dôležité, aby budova niesla vaše meno, ak ste miliardár. ()

Reklama

Reklama