Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck zjistí, že zatímco se soustředil na Stevena Birche, konkurenční okrsek mu přebral Axův případ a on ho teď potřebuje získat zpět. Axe chce odkoupit značný podíl rodinné pekařské společnosti – to ovšem vede zpět k Chuckovi, jehož otec má osobní vztah s jednou z majitelek. Wendy mezitím čelí morálnímu dilematu během důvěrného setkání. A Lara Axelrodová se snaží chránit pověst svého manžela před vydáním potenciálně skandální knihy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U třetí epizody jsem se výborně bavil, vedle výkonu Paula Giamattiho musím vyzdvihnout i Malin Akerman, kterou jsem dosud znal jen z několika spíše průměrných komedií, ale Lara je v jejím podání dokonale chladná mrcha, a to mě baví. Příběh měl tentokrát parádní tempo a já jsem byl úplně spokojený. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva (zoufalých) manželek, která byla trefná, dobře vypointovaná a dokonale výstižná. Zároveň parádně přehledná přehlídka vlivu a moci díky pozici, statusu a pochopitelně penězum. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Úprimne? Len to hrám.“ Všetci majú rozohraté rôzne strategické aj posteľné partie (ktoré sú vlastne tiež strategické) a tu sa nehrá o lízatká! Tu sa hrá o dôležité informácie. Ide hlavne o ťah, ako sa dostať k Bobbymu Axelrodovi, a to cez Peta Deckera. Toľko slovných potýčok s dvojakým významom, že by sa z nich dal vydať aj menší frazeologický slovník. A ešte jedno konštatovanie po tretej epizóde – ženy sú poriadne potvory! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle vysokými čísly i životními standardy protkaný seroš je pro mě fakt to pravé ořechové. Ne, že bych si žil stejně jako zdejší osazenstvo, ale o to víc mi ten intrikářský snobský život fascinuje. ()

Reklama

Reklama