Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Axe podnikne s přáteli z dětství spontánní výlet na koncert skupiny Metallica. Tam se setká se ženou, díky níž si uvědomí hranice své vlastní svobody. Chuckův otec napadne jeden z jeho důležitých fondů. Chuck se v New Yorku dozví, jak to chodí v Axe Capital, ale zároveň musí podniknout kroky proti svému otci kvůli manipulaci s akciemi. Axe se dozví o zradě a po svém návratu učiní důležité rozhodnutí o směřování své firmy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezapomenutelné cameo Metallicy a k tomu nutkání provést něco co by se mohlo brutálně vymstít a ve finále síla neučinit tak - mimochodem to vše vyobrazené vynikajícím, skoro až "ze života" realistickým způsobem. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to jsem v předchozím komentáři pochválil dobré tempo příběhu... Děj čtvrté epizody neměl takový spád, přestože nebyl nezajímavý, na mě ale působil roztahaným dojmem. Tvůrci se evidentně snažili udržovat v chodu příliš mnoho dějových linií, každé se pak věnovali příliš povrchně a celek pak vyzníval poněkud nekonzistentně. Musím ocenit Mettalicu, ale je jasné, že James Hatfield je skvělý hudebník, ale herectví by měl přenechat jiným. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Zaspievajte nám a na oplátku niečo dostanete.“ „Ak ste Bobby Axelrod, nezháňate informácie, informácie prúdia k vám.“ „Aké informácie?“ „Všetky.“ „Kým my ostatní sa lopotíme ako mravce, on hľadí na celú palubu.“ V tejto časti „kto z koho“ ide o akcie Cross-Co Trucking. A prekvapenie - James Hetfield sa nechal ukecať na toto? No toto! Gesto, ktoré tiež niečo vypovedá... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem viděl 3 díly v rychlém sletu za sebou, tak si už přesně nepamatuju, zda Chuckova konfrontace s psovodem byla zde či už v předchozím díle. Ale rozhodně tady byla skvěle vykonstruovaná úvodní sekvence s popisem Bobbyho všedního dne a už jen pro takové chvilky Billions hned takhle zkraje skoro až zbožňuju. ()

Reklama

Reklama