Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Axe nařídí svým zaměstnancům pozastavit veškeré nákupy a bez cirátů zmizí z Axe Capital, kterou tím uvrhne v chaos. Zatímco Axe pochybuje o svém životě a plánuje rodinný výlet na jachtě, Wagner a Wendy se snaží zachovat morálku a udržet firmu nad vodou. Chuck mezitím v reakci na Axovo zmizení zintenzivňuje vyšetřování, což ho zavede na farmu do Iowy, kde objeví klíčového svědka pochybného obchodu. S usvědčujícími důkazy v ruce pošle do Axe Capital FBI s příkazem k nečekanému zatčení. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani pátá epizoda mě příliš nenadchla. Děj mě bavil, vyšetřování, které vedl státní návladní postupovalo, ale něco tomu prostě chybělo. Myslím si, že by příběhu pomohlo lepší tempo a něco, co by mu dodalo šťávu, návštěvy S/M klubů asi nestačí. První a třetí díl byly v pohodě, takže nechápu, kde se stala chyba. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetci sú v šoku, čo Axelrod plánuje... Plánuje skončiť v čase, keď je na vrchole? „Tretí deň nenakupovania si Wall Street bude myslieť, že si sa zbláznil.“ „S tým sa dá žiť. Nech si trhnú...“ Medzitým Bobby pozerá Občana Kanea, 1941. Zdalo sa mi, že tu niečo nehrá – konflikt zájmov... Ako môže Chuckova manželka pracovať pre Bobbyho? A všetko sa takmer dalo do poriadku... ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná manévrovaná, ale něco mi říká, že reálné tradování je přece jen trochu jiné a ta rychlost a dynamika tu byla příliš na škodu. Nezasvěcený divák pak ztrácí absolutně přehled o tom co se děje, potažmo mělo dít. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama