Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V důsledku nových odhalení musí Axe čelit hněvu veřejnosti, protestům ve firmě i odlivu investorů. Náhlé záhadné zmizení Donnieho pořádně zamíchá kartami v souboji Chucka s Axem. Connerty, Chuck a FBI se pustí do neúnavného pátrání. Lara se mezitím musí potýkat se spolkem hasičů, které rozhořčilo Axovo chování. A aby ho ochránila, učiní bolestnou oběť. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tentokrát se tvůrci přidrželi dvou hlavních dějových linií, oběma zainteresovaným stranám dělá velké starosti zmizení Donnieho Caana, mezitím musí Axelrodova rodina čelit očekávané nenávistné kampani. Epizoda disponovala kvalitní atmosférou, měla velmi slušné tempo a bavila mě. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem zajímavější, než spirituální odbočka jednoho z protagonistů, která v realistické procedurální drámě o makléřích zabijácích vypadá jako pěst na oko, je výborná práce s vlivy médií a davovou psychózou, která začala ve chvíli, kdy nekalé informace o Axovi vypluly na povrch. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se mi to dařilo sledovat bez těch šílených několikatýdenních mezer, možná bych se v postavách i lépe orientoval, takhle jsem až doposud netušil, kdo Donnie vůbec je, byť po zhlédnutí dílů následujících už chápu jeho důležitost. ()

Reklama

Reklama