Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Axe utrpí po nepovedeném obchodu velkou ztrátu v řádech stovek milionů dolarů a obrátí se na Wendy s prosbou o pomoc. Chuck se mezitím snaží získat co nejvíce silných spojenců, kteří by mu v boji proti Axelrodovi pomohli. Lu ucukne před Lařiným návrhem, aby se stala novou šéfkuchařkou v Axe Capital – a vezme svou sestru zpět do staré čtvrti, aby jí připomněla jejich kořeny. Sacker s Connertym mezitím dají vyšetřování Axe Capital k ledu, zrovna když Chuck najde – přímo ve svém vlastním domě - důkaz, který by mohl zachránit jeho případ. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S jedenáctou epizodou přišlo lehké zklamání, předchozí díl mě totiž hodně namlsal, takže jsem čekal něco víc. Pravda, přišlo pár zásadních informací a zajímavých interakcí, ale tempo příběhu výrazně pokleslo a místy jsem se trochu nudil, což je škoda, ale budu doufat, že to byl jen nádech před závěrem první série. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposud nejlepší díl, který psychologickou drobnokresbou rozebírá a mapuje hlavu a myšlenkové pochody podnikatele miliardáře, který zákonitě musí dělat většinu věcí jinak nežli ostatní, když se dostal jinam než ostatní. A scenáristé napsali v podání Axe velmi zajímavou postavu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama