Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Axeovo oznámení způsobí v týmu změnu; rozvod Wendy se komplikuje. (SkyShowtime)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to konečně zase vrací do těch nervydrásajících kolejí, v nichž to jezdilo v prvních dvou řadách a já jsem dost nadšený, jak si ti tři největší hráči vjíždí do vlasů téměř rovnoměrně, ač to vypadá, že dva pečou proti jednomu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá psychologie postav. Konečně se začínají vybarvovat v té změti dialogové vaty a pochybných motivací postavy tak, jak by to bylo uvěřitelné v reálném světě plném reálných lidí. Ovšem pěti minutová scéna vaření byla buď totálně WTF a nějaké guilty pleasure tvůrců, nebo to byl tak sofistikovaný jinotaj, že se mi něco uniklo. ()

etienne 

všechny recenze uživatele

HMTD najskôr som chcel napísať k tejto časti len..."uhm, omeletka...", ale tiež ma zaujala tá scéna - ja som si ju vyložil po svojom - že aj miliardári zvyknú raňajkovať niekedy obyčajné veci (hlavne po sfajčení sa) - v tomto seriály je viacero zaujímavých referencií ohľadom - kvalitného - jedla. No ale tiež mi nedalo a našiel som si na jutube, že vo filme z 1996 Big night je podobná až by som povedal, že rovnaká scéna s varením omeletky, takže predpokladám, že to mala byť akási pocta :) podľa mňa to nebolo vôbec nudné/zbytočné - naopak osviežujúce. ()

HMTD

všechny recenze uživatele

Možná malí spoiler i když v podstatě nic neprozradím. Pochopil někdo proč dali do tohoto dílu celou přípravu vaječné omelety? To jako vážně potřebovali natáhnout stopáž nebo co. Kdyby na konci té scény bylo alespoň něco řečeno, přímo se to nabízelo, ale není tam nic. Přitom tohle je tak nabytý díl a ty minuty se daly použít na rozvedení X důležitějších pasáží. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama