Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele rotel k tomuto seriálu (7)

Miliardy (2016) 

Úvod na dosť vysokej úrovni, nechám sa prekvapiť ako sa to rozbehne. Dvaja super herci v hlavných postavách - kto z koho? Po skončení 1. serie - spokojnosť.(16.4.2016) ()

Série 2 (2017) (S02) 

Druhá séria v ničom nezaostáva za prvou, hlavné záver - to stupňovanie je TOP! ()

Třetí strnad (2018) (S03E06) 

Gradovanie v tejto časti je perfektné, no záver je trochu rozpačitý. Ale aj tak je to nadštandard - 5*. ()

Všemocný (2020) (S05E07) 

Nepomôžem si, ale začína to upadať. Čakanie na pokračovanie bolo vždy utrpením, no teraz som skoro zabudol, že je vonku ďalší diel...Všetko je už akosi prehnané, skôr až za uveriteľné, správanie osôb, ktoré to majú ťahať je... celé zle. Ale dopozerám do konca série, potom sa uvidí, či dám šancu aj ďalšej sérii (ktorá určite bude). 26.09.2021 Ďalšia časť? Dosť dlhé čakanie.. ()

Série 6 (2022) (S06) 

Na záver to nebolo až také strašné, no pre mňa to skončilo ak aj bude Season 7... ()

Napoleon's Hat (2022) (S06E07) 

Úroveň je už úbohá, sledujem už len zo zotrvačnosti. Skúsim ešte jeden diel, ale pochybujem že sa to môže ešte zlepšiť. ()

Série 7 (2023) (S07) 

Tak oproti tomu čo bolo v predošlej sérii je to lepšie. No je dobré, že to už skončilo... ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama