Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele jedna_vrana k tomuto seriálu (5)

Pilot (2016) (S01E01) 

Takže to bude o „banksters“? Treba vedieť, kedy je ten správny čas – na všetko v živote. Nie každému sa to podarí. Vo svete peňazí (peňazí s mnohými nulami) ide o informácie. Je to ako šachová partia. Ale skvelý matador nezabije čerstvého býka. Počká si, až bude porazený. Moc peňazí, kam povedie? Aké je to byť miliardárom... Všetko sa dá vyčísliť peniazmi, aj vzťahy? Ou. Výborne obsadený Damian Lewis. A možno budem potrebovať slovník ekonomických pojmov... To, čo v živote robíme, má svoje dôsledky, či úmyselné alebo nie. ()

Přidělení práv (2016) (S01E02) 

„Súčasné rozbúrené vody sú pre nás skvelé. Pre bežného investora ani náhodou! Ale nezabudnite, čo je pre neho zlé, z toho ťažíme my. Ak sme tak múdri, ako si myslíme. Ak nie, Slnko nás spáli na popol.“ Je dôležité, aby budova niesla vaše meno, ak ste miliardár. ()

YumTime (2016) (S01E03) 

„Úprimne? Len to hrám.“ Všetci majú rozohraté rôzne strategické aj posteľné partie (ktoré sú vlastne tiež strategické) a tu sa nehrá o lízatká! Tu sa hrá o dôležité informácie. Ide hlavne o ťah, ako sa dostať k Bobbymu Axelrodovi, a to cez Peta Deckera. Toľko slovných potýčok s dvojakým významom, že by sa z nich dal vydať aj menší frazeologický slovník. A ešte jedno konštatovanie po tretej epizóde – ženy sú poriadne potvory! ()

Krátký stisk (2016) (S01E04) 

„Zaspievajte nám a na oplátku niečo dostanete.“ „Ak ste Bobby Axelrod, nezháňate informácie, informácie prúdia k vám.“ „Aké informácie?“ „Všetky.“ „Kým my ostatní sa lopotíme ako mravce, on hľadí na celú palubu.“ V tejto časti „kto z koho“ ide o akcie Cross-Co Trucking. A prekvapenie - James Hetfield sa nechal ukecať na toto? No toto! Gesto, ktoré tiež niečo vypovedá... ()

The Good Life (2016) (S01E05) 

Všetci sú v šoku, čo Axelrod plánuje... Plánuje skončiť v čase, keď je na vrchole? „Tretí deň nenakupovania si Wall Street bude myslieť, že si sa zbláznil.“ „S tým sa dá žiť. Nech si trhnú...“ Medzitým Bobby pozerá Občana Kanea, 1941. Zdalo sa mi, že tu niečo nehrá – konflikt zájmov... Ako môže Chuckova manželka pracovať pre Bobbyho? A všetko sa takmer dalo do poriadku... ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama