Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Hanys_ k tomuto seriálu (6)

Miliardy (2016) 

S1 5/5. Damiens Lewis v další ikonické roli. Podrazy, vydírání, právnické klíčky, shorty..Billions vyžadují plnou pozornost, ale za to nabídnou dialogovou a scénaristickou lahůdku._S2 5/5. Přibylo pár nových postav, vzniklé zápletky dávají smysl a ta cesta k parádnímu finále neustále překvapuje. Jelikož House of Cards už trochu dochází dech, tohle je skvělá náhrada._S3 4/5. Fain, že se třetí série už netočí kolem boje Chuck vs Bobby. Asi už by to trošku zavánělo bezradností.. Ale imho mi tady právě nějaký takový střet chyběl. Závěr zase silný, jako lákadlo na další sérii vlastně bezchybné._S4 5/5. I na počtvrté prostě paráda. Tvůrcům vůbec nedochází dech, sypou pořád skvělé repliky a herci do jednoho zase zralí na Emmy. Jeden z nejlepších nejmíň provařených seriálů současnosti. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Damiens Lewis v další ikonické roli. Podrazy, vydírání, právnické klíčky, shorty..Billions vyžadují plnou pozornost, ale za to nabídnou dialogovou a scénaristickou lahůdku. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Přibylo pár nových postav, vzniklé zápletky dávají smysl a ta cesta k parádnímu finále neustále překvapuje. Jelikož House of Cards už trochu dochází dech, tohle je skvělá náhrada. ()

Série 3 (2018) (S03) 

Fain, že se třetí série už netočí kolem boje Chuck vs Bobby. Asi už by to trošku zavánělo bezradností.. Ale imho mi tady právě nějaký takový střet chyběl. Závěr zase silný, jako lákadlo na další sérii vlastně bezchybné. ()

Série 4 (2019) (S04) 

I na počtvrté prostě paráda. Tvůrcům vůbec nedochází dech, sypou pořád skvělé repliky a herci do jednoho zase zralí na Emmy. Jeden z nejlepších nejmíň provařených seriálů současnosti. ()

Série 5 (2020) (S05) 

Možná trochu slabší než první 4 série, ale mě tyhle intriky sedly i tentokrát. A když už to třeba někdy vypadá chvilkama na sterotypní šeď, vynoří se někdo jako Corey Stoll a seriál rázem zase chytá parádní tempo. Závěr geniální. 9.25/10 ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama