Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele DarkViper k tomuto seriálu (6)

Miliardy (2016) 

Miluju, top herci, top zápletky, top seriál. ()

Napoleon's Hat (2022) (S06E07) 

Je pravda, že bych to touto sérií zakončil zbytečné natahování nikdy nikomu nesvědčilo, ale seriál furt žeru. ()

The Big Ugly (2022) (S06E08) 

Chybí mi Axe. Ale Prince je taky zajímavá osobnost. ()

Hindenburg (2022) (S06E09) 

Furt to miluju a líbí se mi vývoj. Pravda ale je, že seriál se snaží mít až moc vyšperkované monology což real lifu neodpovídá za to hvězda dolů. ()

Johnny Favorite (2022) (S06E10) 

Tomuhle dám 5 líbil se mi vývoj s Roadsem a ta vila/hotel/rezidence v který byly je ve 4k úchvatná. ()

Série 7 (2023) (S07) 

Král je mrtev, ať žije král !  Pro mě je to víc jak nostalgie. Je to o hře, která se tu hraje všude na světě, jen jí někdy v tom běhu života a práce nevnímáme. ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama