Reklama

Reklama

Miliardy - Série 3

(série)
Trailer
USA, 2018, 11 h 31 min (Minutáž: 52–60 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Kelly AuCoin, Dennis Boutsikaris, Christopher Denham, Stephen Kunken, Toby Leonard Moore, Robert Myers, Gary Wilmes (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

swinevenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra o Trůny z Wall Street. No tolik linek a postav tam pořád není, ale intrikama si to s tím nezadá. Baví mě herci, většina charakterů se posunula do úplně super poloh (Wags, Wendy), baví mě dialogy plný hlášek a odkazů i šlágry na úvod a závěr každýho dílu. Prostě kde je Lewis, tam to žije, kde není, tam chcípá pes, viz. Homeland. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí sérce seriálu o vysokých číslech a vysokých postech ve společnosti se oproti nadupané druhé přeci jen trochu polevilo, mně osobně nejvíce nesedlo absolutní rozkmotření Axelrodových a odchod Malin Åkerman ze seriálu. V téhle švédské dvojnici Kirsten Dunst jsem viděl obrovský potenciál přímo pro rozvoj zdejšího dění, bohužel se ale musíme nadále obejít bez další ženské postavy. Naštěstí konec celé sezóny přinesl zásadní zvrat, ze kterého se bude slušně těžit v těch následujících. [viděno na SkyShowtime] ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MOŽNÉ SPOILERY : Zatímco první dvě serie jsou "jen" skvělé, tahle třetí je vyslovený scénaristický majstrštyk. Nejsou totiž jen dvě hlavní postavy Bobby a Chuck co táhnou přiběh vpřed. Scénaristi dokázali dát prostor i dalším postavám, ale takovým způsobem, že diváka dění silně rafne a nepustí ani v poslední scéně, protože s tebe udělal zavisláka co chce další dávku. Ten střet Taylor vs Bobby to bude seriálová jízda roku 2019. Wendy se stala fatalkou serie, vypadá křehce, ale když na to přijde jde přes mrtvoly jako ostatní a ještě umě využívá svého vlivu na všechny chlapy v okolí. Mimochodem jsem sám kdo má v hlavě Wendy a Mafeeho ? Tam taky věřím, že scénaristi ještě nenapali poslední písmeka. Mafee zde dostal rovněž svůj hodně dobrej díl. Lara je trošku v pozadí, ale scény ve kterých byla měli pěkný důvod pro dokreslení charakterů nejbližších postav. Bryane jeho zápal a ambice ho dovedl do dalšího vrcholu série a luxusnímu vábidlu na další sérii při střetu s Chuckem. Další postava, které se na začíná propisovat je Kate, taky umí zatočit, podle větru. John Malkovich démonickej a Maruška Šarapovová si pinkla tenis i mimo turnaje WTA. V každým případě boží dílo a na 4 sérii jsou rozehraný partie na snový divácky zážitek. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna se stala tou první, která se u mě nedostala na plný počet hvězdiček. Seriál je stále skvělý, ale ději většiny epizod chybělo to "něco", díky kterému bych při hodnocení jednu hvězdičku přidal. Jak už jsem psal v komentáři k jednomu z dílů, sérii příliš neprospělo ukončení nepřátelství mezi Bobbym a Chuckem, na druhou stranu je fakt, že mě velmi bavily momenty, kdy oba spolupracovali. To by mohla být cesta pro čtvrtou řadu, kterou si určitě nenechám ujít. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní vyústění třetí řady je vlastně naprosto logickým krokem, vzhledem k tomu, jak nejdřív skončila sezóna první a následně druhá. Kdyby se za rok drsně uzavřely všechny liniie těch, kteří si teď zaslouží odplatu, byl by to pro Billions epesní finiš. Dream team je na scéně, připravte pytle na mrtvoly! ()

Galerie (156)

Reklama

Reklama