Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvláštní agentka Fisherová hledá Ashe, zatímco Pablo v zuřivé bitvě poprvé pocítí krev. Nové odhalení změní Kellyin život jednou provždy. (Cinemax)

Recenze (10)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domníval jsem se, že Bait už bude na rozdíl od úvodního dílu jakžtakž koukatelný, avšak hluboce jsem se mýlil. Opět se jedná především o přehlídku hloupého humoru a koupel v digitální krvi. Fanoušek kvalitního hororu bude zklamán, jelikož hororová atmosféra znovu zcela absentuje. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

****Obsahuje spoilery z predchádzajúcej epizody****__2.Epizoda pokračuje po tom ako Ash zabil svojho suseda a spolu s Pablom sa rozhodnujú čo spravit dalej.Ash by chcel íst do kníhkupectva nájst príčinu,no Kelly chce íst viidet svojho otca a novo"navrátenú" matku.Ash je proti tomu,no po tom ako Kelly ukrade Necronomicon a utečie za rodičmi,jemu a Pablovi neostáva nič iné ako utekat za nu.___95% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda by mohla klidně nést název "Večeře u Kelly". Tentokrát jsem už věděl do čeho jdu, takže jsem v první řadě očekával, že se dobře pobavím, a k tomu taky došlo. Ash Bruce Campbella dává termínu "old school" zcela nový význam, jen mi trochu vadí politicky korektní sestava, ve které chybí snad jen asiat a indián. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí. V poradí druhá epizóda sa volá "Návnada" (Bait). Ash vďaka svojej nezodpovednosti znova prebudil démonické sily. Teraz musí spolu so svojim kolegom Pablom a kolegyňou Kelly vymyslieť ako ich zastaviť. Chce vziať Necronomicon k človeku, ktorý by im snáď vedel pomôcť. Kelly však knihu zoberie a odíde zachrániť svojho otca. Ash a Pablo sa vydajú za ňou. Agentka Fisherová sa snaží nadviazať kontakt s Ashom. ***** ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľčo sa Ash spamätáva z návratu zla, Kelly ukradne motorku motorku a rozhodne sa ísť domov, kedže sa tam vrátila jej matka. Pablo Ashovi povie, že by Kelly so sebou vzala aj knihu. Keď dvojica dorazí k domu zistia že rodina je pohromade a Kellyna matka tvrdí, že sa iba stratila a pozve dvojicu kamarátov na večeru. Ash ju však, vďaka skúsenostiam spred 30 rokov, podozrieva že ju ovláda zlo. Pri spoločnej večeri sa ukáže, že Ash mal pravdu. Agentka Fisherová rozbieha po Ashovi pátranie. Solídny úvod seriálu, ktorý spĺňa očakávania hádam všetkých, ktorým sa Evil Dead páčilo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama