Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead - Série 1 (2015) (série)


"Knihy odtamtud" (S01E03)

(epizoda)
  • USA Books from Beyond

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena najde zkázu na farmě Kellyiných rodičů. Mezitím Ash, Pablo a Kelly pokračují ve svém pátrání, jak zastavit zlo pomocí dávné knihy mrtvých Necronomicon. Agentka Fisherová se ocitne v další děsivé a nevysvětlitelné situaci. (Cinemax)

Recenze (10)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti úvodním dílům ubylo CGI krve a konečně se objevují první záblesky hororové atmosféry, které jsou však ve výsledku bohužel opět pohřbeny nánosem laciných vtípků. Do kvalitní hororové epizody má sice Books from Beyond stále hodně daleko, ale je zde vidět určitý náznak zlepšení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí. V poradí tretia epizóda sa volá "Knihy z druhej strany" (Books from Beyond). Ash, Kelly a Pablo sa od domu Kellyných rodičov vydajú do kníhkupectva Books from Beyond. Chcú tam nechať preložiť Necronomicon a nájsť spôsob ako poraziť prebudené zlo. Spolu s majiteľom obchodu Lionelom Hawkinsom vyvolajú démona Eligosa, ktorý im má dať návod ako to uskutočniť. Agentka Fisherová však predčasne prekazí tento rituál. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu jsem se skvěle bavil, vyvolávání "nějakého slabšího démona" dopadlo přesně podle mého očekávání, takže jsem si při sledování třetí epizody opět pěkně prokrvil bránici. Démon se navíc tvůrcům povedl, a aby toho nebylo málo, dorazila i Xena- princezna bojovnice, ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sme si prvých 15 minút pekne pokecali, aby sme nakoniec konečne vyvolali nejakého toho démonika pre preventívnu akciu. Časť z názvom BOOKS FROM BEYOND sa zameriava viac na vysvetlovanie okolností, ako evildeadovský masaker. No ono trochu odfúknuť neuškodilo. Len aby sa to nestalo tradíciou. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľčo je záhadná žena na stope Ashovi a pátra po ňom v dome Kellyiných rodičov, Ash, Pablo a Kelly navštívia antikvariát Books from beyound. Tam narazia na agentku Fisherovú, ktorá z posledných udalostí obviňuje Asha. Ten sa s pomocou kníhkupca rozhodne vyvolať démona, aby sa od neho dozvedel ako vrátiť naspäť to, čo sa mu podarilo vyvolať. Avšak agentka Fisherová svojim neuváženým krokom démonovi opustiť kruh. Zdá sa, že Ash s priateľmi budú musieť hľadať iný spôsob k tomu, aby sa všetko vrátilo do normálnych koľají. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh začína gradovať s nástupom Lucy,a po úvodných dvoch epizódach sa nastoluje tempo.Dozvedáme sa čo je a ako vznikol Necronomicon,po tom ako ash a partia prišli za expertom.Celé to,ale zbabral Ash svojou blbosťou,po tom ako vyvolali démona ,čím prišiel super boj.___90% ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zhruba stejně dobré jako 2.díl. Prvních 15 min jen kecali, ale ty kecy byly zajímavé. A jak přijde na svobodu Eligos, začne pravá zábava. Akorát SPOILER Lionel nemusel zemřít. Jinak spokojenost. 70% ()

Reklama

Reklama