Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead - Série 1 (2015) (série)


Ash proti Ashovi (S01E08)

(epizoda)
  • USA Ashes to Ashes

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash se pokouší pohřbít knihu, aby ukončil řádění zla, ale nejdříve se musí utkat s jinou, více fyzickou noční můrou ze své minulosti. Fisherová čelí Ashově strašné změně. (Cinemax)

Recenze (9)

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu ona slávna chata a návrat diabolskej ruky.Tá úžastná nostalgia,pri každom kroku po chate.Epizoda má dve línie.Ash uviazne v kôlni kde nechcel hlavu svojej milovanej a prichádza konverzácia medzi nimi,a Fishermanová,ktorá ma zase konverzáciu s Ashom ktorí vyrástol s jeho diabolskej ruky.celá epizoda gradovala na finále Ash vs. Ash.Riadne som sa nasmial.___95% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pri poslednom litri vína, každý rád si zaspomína..." Šmarjá, to už je doba, kdy jsem byl v téhle chatě poprvé. A pořád má u úžasnou, romantickou atmosféru, díky níž tu nejedna dívka úplně ztratila hlavu. Musím ale otevřeně přiznat, že souboj Ash vs Ash nebyl ani zdaleka tak dobrý, jako jeho skvělý boj s rukou. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí. V poradí ôsma epizóda sa volá "Ash proti Ashovi" (Ashes to Ashes). A sme konečne tam, kde to pred tridsiatimi rokmi všetko začalo. Ash dorazil na ponurú chatu v horách, kde vtedy našiel Necronomicon a kde sa prvý krát dostal do konfliktu s temnými, démonickými silami. Tu sa musí kruh uzavrieť, jedine tu môže byť porazené zlo. Ešte predtým však bude musieť Ash zviesť súboj sám so sebou. Ash proti Ashovi. ***** ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash objaví chatu, kde knihu mŕtvych pred 30 rokmi prebudili k životu. Agentka Fisherová Asha nájde a snaží sa mu pomôcť, zatiaľčo Pablo a Kelly blúdia lesom a hľadajú ich. V chate čelí Ash spomienkam na minulosť a starosti u robí najmň Linda. Amanda Fisherová bojuje proti druhému Ashovi, ktorý vyrástol s jeho odťatej ruky. Dobre zvládnutý je hlavne záverečný súboj pravého Asha a jeho druhého ja. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama