Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead - Série 1 (2015) (série)


Ash proti Ashovi (S01E08)

(epizoda)
  • USA Ashes to Ashes

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash se pokouší pohřbít knihu, aby ukončil řádění zla, ale nejdříve se musí utkat s jinou, více fyzickou noční můrou ze své minulosti. Fisherová čelí Ashově strašné změně. (Cinemax)

Recenze (9)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash objaví chatu, kde knihu mŕtvych pred 30 rokmi prebudili k životu. Agentka Fisherová Asha nájde a snaží sa mu pomôcť, zatiaľčo Pablo a Kelly blúdia lesom a hľadajú ich. V chate čelí Ash spomienkam na minulosť a starosti u robí najmň Linda. Amanda Fisherová bojuje proti druhému Ashovi, ktorý vyrástol s jeho odťatej ruky. Dobre zvládnutý je hlavne záverečný súboj pravého Asha a jeho druhého ja. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí. V poradí ôsma epizóda sa volá "Ash proti Ashovi" (Ashes to Ashes). A sme konečne tam, kde to pred tridsiatimi rokmi všetko začalo. Ash dorazil na ponurú chatu v horách, kde vtedy našiel Necronomicon a kde sa prvý krát dostal do konfliktu s temnými, démonickými silami. Tu sa musí kruh uzavrieť, jedine tu môže byť porazené zlo. Ešte predtým však bude musieť Ash zviesť súboj sám so sebou. Ash proti Ashovi. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pri poslednom litri vína, každý rád si zaspomína..." Šmarjá, to už je doba, kdy jsem byl v téhle chatě poprvé. A pořád má u úžasnou, romantickou atmosféru, díky níž tu nejedna dívka úplně ztratila hlavu. Musím ale otevřeně přiznat, že souboj Ash vs Ash nebyl ani zdaleka tak dobrý, jako jeho skvělý boj s rukou. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tu ona slávna chata a návrat diabolskej ruky.Tá úžastná nostalgia,pri každom kroku po chate.Epizoda má dve línie.Ash uviazne v kôlni kde nechcel hlavu svojej milovanej a prichádza konverzácia medzi nimi,a Fishermanová,ktorá ma zase konverzáciu s Ashom ktorí vyrástol s jeho diabolskej ruky.celá epizoda gradovala na finále Ash vs. Ash.Riadne som sa nasmial.___95% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama