Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během posledního zoufalého pokusu sprovodit Zlo ze světa dostane Ash nabídku, která by mohla změnit nejen jeho, ale i celé lidstvo jednou provždy. (Cinemax)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov"Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí. Záverečná, v poradí desiata epizóda sa volá "Temná" (The Dark One). Ash sa nechal oklamať tajuplnou Ruby. Vykľula sa z nej autorka Necronomiconu, ktorá chce ovládnuť démonické sily a uvrhnúť svet do temnoty. Podarí sa Ashovi jej v tom zabrániť? Podarí sa mu zachrániť Pabla, Kelly a aj seba samého? Na schátranej chate v horách sa rozpúta neskutočne brutálny masaker. ***** ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý "evildeadovský" nářez a patrně nejlepší díl první série (rozhodně je to minimálně stejně dobré jako Raimiho pilot). "Season Finale" pomalu jak z učebnice (přestože úplný závěr byl pro mě zpočátku lehce rozporuplný)! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále první sezóny mě nijak nezklamalo, neslo se v duchu celé řady, takže na prvním místě byl opět humor a za ním svorně poklusávaly akce a krvák. Bavil jsem se výborně, jako bonus mi tvůrci přihodili další orální porody, nuda nehrozila a po takovém závěru se můžu jedině těšit na další sérii. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I´ll swallow your soul! Tak toto, už je EVIL DEAD. Epizóda THE DARK ONE je presne to, na čo som celých 9 dielov čakal. Hovorí sa, že to najlepšie nakoniec. A v tomto prípade ide o potvrdenie príslovia. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľčo Ash bojuje s Ruby a Pablom, ovládaným zlom, v sklepe chaty, Kelly sa snaží dostať do chaty a prísť mu na pomoc. Ruby pomocou Pabla vypúšťa na svet deti zla. Ash však Ruby premôže, avšak rozhodne sa pristúpiť na dohodu s Ruby aby zachránil životy Pabla a Kelly. Práve lístok do Jacksonville v celej prvej sérii pôsobil asi najrušivejšie, na druhej strane seriál musel nejako pokračovať a tak sa môžeme na svojský humor, potoky krvi a nápadité masky tešiť aj v ďalšej sérii, kedže Ruby sa dohodu s Ashom určite nechystá dodržať. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Neboj se Pedro,už po tebe jdu.Teda Pablo,myslel jsem Pablo."Skvelé zakončenie série,ktoré prinieslo vela gore scén,krvy,humoru a samozrejme silného cliffhangeru,ktorí nie každý pochopí tak ako má byt myslený.___100% ()

Reklama

Reklama