Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Večírek náhle skončí, když se Ash, Pablo a Kelly musejí vydat do Ashova rodného městečka, kam je povolá Ruby ve snaze uzavřít s nimi nečekané spojenectví. Ashův otec Brock a místní hospodští povaleči však nepřivítají muže, který je přijel zachránit ze spárů zla, zrovna s otevřenou náručí. (Cinemax)

Recenze (17)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže Ruby jej "deti" prerastajú cez hlavu a chcú jej vziať knihu mŕtvych, je nútená prerušiť párty Asha a jeho priateľov v Jacksonville. Ash je presvedčený, že Ruby porušila ich dohodu zámerne a preto sa ju spolu s Pablom a Kelly vyberú hľadať do Ashovho rodného mestečka Elk Groove, kde nie sú s Ashovho návratu práve dvakrát nadšený. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. Úvodná, v poradí prvá epizóda sa volá "Doma" (Home). Po dramatických udalostiach, ktoré sa odohrali na starej chate v horách si Ash, Pablo a Kelly vychutnávajú bezstarostný život v Jacksonville na Floride. I tam ich však znova nájdu démonické bytosti. Preto sa urýchlene vydajú do Ashovho rodného mesta Elk Grove v Michigane. Sú presvedčení, že práve tam sa stretnú s Ruby. Podozrievajú ju z toho, že porušila ich dohodu a poštvala na nich temné sily. **** ()

Reklama

Maza2222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu nízké hodnocení. SPOILER Tak pecka. Dost možná nejlepší seriálová epizoda, co jsem viděl (nemohu se rozhodnout mezi 1x9 a tímhle dílem) Každopádně jsem se vážně dost bavil. Návrat Ruby, která je o něco lepší než minule je tedy velké plus, Přepadení na tom mejdanu bylo fakt parádní a Ashův otec fakt dobrej. ´Ty Pablovi vize byli také parádní. Ale s 1x9 je to hodně těsný. Už se těším na další díly ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady, druhá řada v plném proudu. Čekání na Ashe se vyplatilo a první díl nám nabídne jako vždy hromadu krve, slušnou hororovou atmosféru, perfektní hudbu, špetku humoru a děti mamky Ruby, které nevidíme naposled. V prvním díle se Ash vrátí do svého rodného města, potká se s taťkou a pár jeho přáteli, ale že by ho někdo rád viděl, to se říct nedá. Pevně věřím, že nám tvůrci nabídnou něco nového i po příběhové stránce, tedy hlavně něco zajímavého. Nerad bych se díval na druhou řadu akorát v jiném obalu. První díl nám rozhodně nudu neslibuje a na druhou stranu, když si vezmu kolik se točí zbytečných seriálů, tak zrovna tenhle i kdyby jel v duchu jedničky nemá šanci omrzet. Stručně řečeno, jako uvítání do další řady, víc než spokojenost. ()

pajmič666 

všechny recenze uživatele

Konečně se někam dostáváme a úvod druhé sezony má daleko lepší příběhový podklad. Ash se vrací do svého rodného města a lidé ho zrovna vřele nevítají. Ash potkává svého tatuldu. Pablo, díky událostem z první sezony. má problémy a děje se mu dosti nepříjemný shit a jeho medailon od Bruha má konečně nějaký význam. Navíc mi má střeva říkají, že v Elk Grove naši hrdinové ještě chvíli pobudou. Ruby se vrátila v plné parádě společně s galony červené tekutiny a usekaných končetin. Tato epizoda má skvělé tempo v protějšku Raimiho S1E1, jenž byla dost utahaná. Akce je tu od první minuty, humor též. Efekty, masky a práce se světlem o stupeň lepší než Raimiho debut před rokem. Vyšší rozpočet je neoddiskutovatelný.. Super začátek, jenž mé vnitřní fanouškovské já nutí křičet "víííííc, sakra! Víc!" Pokud nejste zdejší hororový expert, nevidím důvod, proč by jste si tuto epizodku nemohli neužít. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama