Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead - Série 2 (2016) (série)


Opilý koráb (S02E04)

(epizoda)
  • USA D.U.I.

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash se vydává na hon za svou milovanou Deltou, sám se však stane štvanou zvěří. Zatímco se Ruby a Kelly pouští do líté bitvy se zlým výplodem, Pabla sužuje nová nemoc způsobená Necronomiconem. (Cinemax)

Recenze (11)

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji, že se tato epizoda dějově lehce rozhýbala a diváci už tedy nemuseli znuděně sledovat, jak Ash a spol. v baru 30 minut ucucávají mojito, avšak z hlediska hororu je celá tato série jeden velký omyl, což znovu prokázal právě zhlédnutý díl. Když hororový expert jako já usíná i u scén, kde se vyskytují démoni, tak to říká o úrovni seriálu naprosto vše. Kéž by se tak jedné epizody ujal sám mistr Fede Alvarez a ukázal všem těm břídilům z Raimiho party, jak vypadá pravá hororová atmosféra. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí štvrtá epizóda sa volá "Opitý koráb" (D.U.I.). Hneď potom ako sa Ash zmieril so svojim otcom, tak o neho prišiel. Sústredí sa na to, aby získal späť svoje auto. Nielen, že mu ho ukradli, navyše jeho Deltu posadli temné sily a vo svojich útrobách uväznila Pabla. Ruby spoločne s mladou, odvážnou Kelly sa pustili bok po boku do boja s démonickými splodmi. Pablo vhodí Necronomicon do inodimenzionálneho portálu. Myslí si, že je to spôsob, ako sa ho možno zbaviť. *** ()

petero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tilseho predchádzajúce uletenejšie 2 časti ma vôbec nebrali i keď pár slušných nápadov sa tam našlo (mŕtvola v márnica, posadnuté auto, masaker na didžine). Štvrtá časť nič nové neponúka len to akosi zakončuje ale je aspoň o trošku viac hororovejšia. Michael J. Bassett mal konečne svoju svetlejšiu chvíľku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma čtvrté epizody tak trochu vykrádá Kingovu Christine, to pro mě ale nebyl hlavní problém, víc mi vadilo, že všechny akční a brutální scény bez dobrého humoru působily strašně jalově a příběh se jaksi přestal posouvat kupředu. Navíc mi pomalu, ale jistě začíná lézt na nervy postava Pabla. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z môjho pohľadu seriál trocha upadá a zacykluje sa. Nápady na jednotlivé scénky má habadej ale na príbeh asi nezostal čas.... Hééj scenáristi, chce to aj nejaký príbeh. Napríklad stredovek? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash prenasleduje svoje auto, ktoré je ovládané knihou mŕtvych a je v ňom uväznený Pablo. Kelly s Ruby bojujú proti démonom, ktoré vypustila na svet Ruby. Pablo otvorí portál, ktorým dúfa že pošle knihu do inej dimenzie. Zatiaľ jednoznačne najslabšia epizóda celého seriálu, nebyť boja dvojice žien s démonmi nebolo by sa načo pozerať. Dúfajme že dej v ďalších častiach dostane nový impulz. ()

Punkey 

všechny recenze uživatele

V minulém díle nápad s posednutým autem byl super. Zde už to tak nefunguje jako celý díl. Málo hlášek, málo gore a místo krve máme šedou hmotu z creepy děcek. Parta se rozdělila na dvě poloviny a zdá, se že to tak nějak nefunguje jako když jsou pospolu. ()

Reklama

Reklama