Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrťáci jsou na našeho hrdinu krátcí, na rozdíl od šerifa, který na Ashe vznese obvinění. Ruby, Kelly a Pablo se ho pokusí dostat ven, ale zjistí, že někteří lidé nejsou těmi, kým se zdají být. Ve městě řádí nové zlo. (Cinemax)

Recenze (10)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto zdejší hororový expert říkám: obrovské překvapení. Už jsem měl pro Ashe přichystaný další odpad, jelikož režie páté epizody skončila opět v rukou Michaela J. Bassetta, ale kupodivu se tentokrát jedná o koukatelný díl. Démon působí konečně démonsky a dočkáme se i špetky hororové atmosféry. Uděluji jednu silnější hvězdu a doufám, že kvalitativní vzestup bude pokračovat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí piata epizóda sa volá "Uväznenie" (Confinement). Tým, že Pablo vhodil Necronomicon do inodimenzionálneho portálu vpustil do nášho sveta mocného démona Baala. Ten chce zúčtovať s Ruby, ktorá ho zradila. Šerif Thomas Emery zatkne a uväzní Asha Williamsa. Obviní ho z vraždy. Na pomoc mu príde Kelly, Pablo a Ruby. Na policajnej stanici začne vyčíňať Baal. Paranojou ovplyvní mysle všetkých prítomných. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se zase jednou dočkal epizody, která mě něčím zaujala. Humor sice i tentokrát pokulhával, ale dění na stanici mělo grády a zase jsem se jednou slušně bavil. Rád bych věřil tomu, že se tvůrci vracejí ke kvalitě, na kterou jsem si zvykl v první sezóně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak nepočítame Ashove hlášky, je tu doslova totálna absencia humoru a séria sa momentálne otočila do niečoho mysticky dôležitého a osudového. Nie zlé, ale pridať opäť gore slapstick. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvoch epizódach, ktoré ma tak celkom nezaujali (mali samozrejme geniálne scénky ale ako celkom to bolo smetisko nápadov) sa dostávame na policajnú stanicu v ktorej sa nachádza uväznený Ash a démon ktorý si oblieka kožu svojich obetí. Týchto necelých 30 minút dostáva koncept The thing kedy sa v noci na stanici pozbiera slušný počet ľudí a nikto zo skupinky nevie kto z nich je alebo nie je ten démon. Aj keď netvrdím, že ide o niečo prevratné, je tu toľko vtipných momentov a gore, a trocha vykradnutých scénok z pôvodných Evil Dead (zombie bez hlavy napríklad) že pre fanúšikov ako som ja je to určite lahôdka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash a priatelia skončia uväznený na policajnej stanici, kam medzi nich rozsieva paranoju Pablom vypustený démon Baal. Nielen Asha a jeho nových priateľov ale aj kamarátov z rodného Elk Grove čakajú na stanici krušné chvíle. Po slabšom úvode sme sa dočkali lepšie vyobrazeného démona a o poznanie lepšieho deja, naproti tomu v tejto časti až na niekoľko Ashových hlášok chýba humor, takže opäť to nie je niečo, čo zdobilo celú prvú sériu. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám 5. epizoda druhé sezóny opět zabrouzdala zpět do hororovějších sfér. Přesněji do sfér The Thing, který děj onoho filmu a jeho paniku mezi postavami dokáže ve 30-ti minutovém formátě docela dobře prodat. Za Baala palec nahoru. ()

Reklama

Reklama