Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naštvaný dav zažene Ashe s ostatními do Brockova domu. Ruby se mezitím pokouší vyvolat kouzlo, které by Baala poslalo zpátky do pekla. Ash obyvatelům města konečně dokáže, že není vrah, ale hrdina. (Cinemax)

Recenze (10)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsem se rozhodl udělit jednu hvězdu, jelikož v posledních dvou epizodách tvůrci konečně sáhli k redukci humoru a dokonce se snažili i o jakousi atmosferickou ponurost. Moc dobře si zřejmě uvědomili, že transformace seriálu do odpadové rozjuchané taškařice (S02E02, S02E03 a S02E04) zapříčinila razantní pokles sledovanosti i mezi dosud skalními příznivci. Ash vs Evil Dead tedy nesměle nakročil zpět k hororovosti a jakožto zdejší hororový expert tak pevně věřím, že mi závěr série umožní jít s hodnocením ještě výše. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí šiesta epizóda sa volá "V pasti" (Trapped Inside). Po vyslobodení z väzenia nájde Ash a jeho priatelia útočisko v dome jeho nedávno zosnulého otca. Tam musí mimo iné čeliť aj svojej mŕtvej sestre Cheryl. Baalom ovplyvnený šerif Emery poštve dav rozzúrených občanov, ktorí chcú Asha zlinčovať. Pokladajú ho za vraha. On im však dokáže, že sa ich snaží ochrániť pred temnými silami zla. Ruby sa pokúsi nebezpečným rituálom objaviť zaklínadlo, ktorým by zapudila Baala. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři k předchozí epizodě jsem psal o naději v lepší vývoj série, ale doufal jsem marně. Bylo fajn zavzpomínat na původní film Evil Dead, ale celkově na mě šestý díl působil jen jako vata pro vyplnění času. V příběhu prakticky nedošlo k vývoji a Pablo mě už opravdu štval. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prišiel moment kedy ma to už úplne prestalo baviť. Jediné pozitívne na tejto epizóde bolo to, že sa na chvíľku vrátila herečka ktorá v prvej časti stvárnila Lindu. Menej komediálnych prvkov avšak o to viac horrorových, však nedokázali zachrániť statickosť deja a praktické a stagnovanie príbehu. Ono to začína byť iba naťahovanie ničoho a to ma veľmi mrzí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dav obyvateľov mestečka Elk Grove pod vedením šerifa, ktorého naviedol démon Baal obkľúči dom, v ktorom sa Ruby pokúša získať vaka Pablovi kúzlo z knihy mŕtvych, aby mohla démona poraziť. Ash opäť zvádza boj so svojou sestrou Cheryl, ktorú zabil už pred 30 rokmi. Obyvatelia mestečka pochopia, že Ash nie je vrahom, za ktorého ho pokladali. Aj keď to v niektorých momentoch vyzerá skôr ako akčný film je táto časť asi tým najlepším, čo druhá séria ponúkla a najviac sa priblížila tomu, čo sme na prvej sérii mali tak radi. ()

Reklama

Reklama