Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ash se probudí v blázinci a zdánlivě nápomocný doktor se ho zoufale snaží přimět, aby se přiznal ke svým činům a mohla tak být zahájena jeho léčba. Zdá se, že se celý Ashův svět hroutí. Událo se snad všechno jen v jeho hlavě? Opravdu je Sekáč Ash? (Cinemax)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2016. Pozostáva z desiatich častí. V poradí siedma epizóda sa volá "Blud" (Delusion). Keď sa Ash po údere od Baala preberie z bezvedomia zistí, že je hospitalizovaný v ústave pre mentálne postihnutých. Snažia sa mu tam vysvetliť, že všetky tie hrôzy, o ktorých je presvedčený, že zažil, sú len výplodom jeho fantázie a chorého mozgu. Jediné čo sa naozaj odohralo, bolo to, že pred tridsiatimi rokmi zavraždil svojich priateľov na chate v horách. Démon Baal dá jeho psychike poriadne zabrať. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf, to byla nejmíň tříhodinová půlhodina. Čas se táhl jako kvalitní med a nějak se mi nedařilo pochopit tvůrčí záměr, nejdříve se ze série začal vytrácet humor, teď už ho následovala i akce s brutalitou a zbyl jen jakýsi pokus o psychohoror bez hororu. Za mě to byla slabota, Ash bez násilí a humoru na mě prostě nefungoval. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychiatrická liečebňa je pre horror pomerne plodné miesto nápadov, no Ash vs. Evl dead stále stagnuje a som zmierený s tým, že všetko dobré už vyčerpali v prvej sérií. Bábka Ashy slashy bola celkom zábavná ale inak nič o ničom, akurát na gore sa dobre pozerá. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash zvádza v blázinci boj s Baalom, ktorý sa ho snaží presvedčiť, že všetko sa odohráva iba v jeho hlave. Napriek tomu, že blázinec bol dokonalý a výkony protagonistov výborné vyššie hodnotenie epizóde dať nemôžem, pretože v kontexte celého seriálu pôsobí príliš rušivo. Vynikajúca epizóda, ktorá by však musela byť súčasťou iného seriálu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je úplně z jiného soudku a kdybych se na Ash vs. Evil Dead díval v televizi s týdeními rozestupy mezi díly, asi bych byl hodně zklamán z této epizody i když měla své kouzlo k dokonalosti to bylo dost daleko. .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

Reklama

Reklama