Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Občania mestečka Elk Grove v Michigane prijali Asha Williamsa medzi seba ako svojho hrdinu, ktorý ich zachránil pred démonickými silami zla. Ukáže sa však, že boj ešte neskončil. Temnota sa opäť vrátila. Ash sa jej znova musí postaviť na odpor. Navyše zistí, že je ženatý a má dcéru v teenagerskom veku. (MM_Ramone)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2018. Pozostáva z desiatich častí. Úvodná, v poradí prvá epizóda sa volá "Rodina" (Family). Občania mestečka Elk Grove v Michigane prijali Asha medzi seba ako svojho hrdinu, ktorý ich zachránil pred démonickými silami zla. Ukáže sa však, že boj ešte neskončil. Temnota sa opäť vrátila. Ash sa jej znova musí postaviť na odpor. Navyše zistí, že je ženatý a má dcéru v teenagerskom veku. **** ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to trochu nastavovaná kaše, ale pořád to má dost nápadů a energie na zábavnou, drsnou a sympaticky odvázanou černou akčně-hororovou komedii. A samozřejmě také Bruce Campbella, který je stále primárním lákadlem seriálu a jeho nejlepším aspektem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozbeh ako sa patrí. Môžem povedať, že scéna v škole patrí medzi tie najlepšie sekvencie všetkých doterajších častí, ponúkajúc humor, akciu a pekelne skvelé gore. Očakávania veľké. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash je zpět a čekání se vyplatilo! Stále svěží, stále hláškující a se zlem se neseroucí. Do rodiny nám přibyla jeho dcera Brenda a nějaký mladý rytíř sumerský. Těším se na další Ashovi patálie. Na start třetí série výborný, sice pořád dokola, ale baví!! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash otvára v Elk Grove železiarstvo, Pablo mu asistuje zo stánkom s občerstvením a Kelly prevádzkuje bar mimo Michigan. Zdá sa, že priateľom sa konečne začína normálny život. Ale iba do chvíle, keď sa kniha mŕtvych objaví počas burzy so starožitnosťami a cestu k nej si nájde Ruby. Cestu k Ashovi si zase nájde jeho bývalá manželka a spoločne Pablom sa vyberú zachrániť Ashovu dcéru Brandy. Na pomoc im dorazí aj Kelly s priateľom a spoločne sa opäť postavia zlu. Úvodná epizóda tretej série dáva tušiť, že budeme svedkami lepších dielov ako tomu bolo v druhej sérii a možno prekoná aj prvú. Začiatok viac ako solídny. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ashovi lapálie se zlem, mohou mít klidně stejně dílů, jako třeba MASH. Tvůrci jsou limitovaní snad jen věkem Bruce Cambella, který si i třetí sérii užívá a přehrává co to jde. Zlo je opět tady a opět se neuváženě pouští do křížku s Ashem a jeho partou. A jak to může dopadnout jinak, než že uvidíme nějaký ten nechutňoučký skon posedlíka a dočasné vítězství Ashe. Je to pořád stejný. Pořád stejně ujetý, blbý a místy zábavný. Každopádně před Brucem smekám...na šedesátníka je fakt čupr chlap se solidní kondicí. ()

Seniad 

všechny recenze uživatele

Po 24x to samé. Gerontní Xena si hraje na matku pekel, Brůjs vše vyřeší, kniha mrtvých je po happy ending opět zpět, démoni se opět chovají jako idioti, a až na několik vtipných scének už seriál nenabízí vůbec nic, Brandy je mi ukradá stejně jako Campbell a celý Elk grove, ta drsňačka z Murického Albertu, už mě neskutečně vytáčí a Pablo vypadá pořád jako mentálně retardovaný kluks. Mám obavy že seriál už prostně nic nepřinese, cliché, vše pořád dokola, a čím dál tím hloupější a nesympatická sestava, dokonce i gore je dost amatérské. Dám tomu šanci u druhého dílu, ale pak už to bude jen pudová záležitost, buď to pude nebo konec. ()

Reklama

Reklama