Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Temným sa podarilo prejsť trhlinou do nášho sveta. Zabili Ruby, ktorá ich zradila a zmocnili sa Necronomiconu. V malom mestečku Elk Grove v Michigane sa odohrá rozhodujúci boj o osud celého ľudstva. Dokáže Ash zabrániť tomu, aby Temní ovládli svet a uvrhli ho do chaosu? (MM_Ramone)

Recenze (16)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kandar the Destroyer!!! Závěr, jak má být, Ash v post apokalyptické budoucnosti je kurevsky groovy!!! Jen musíme doufat, že seriál někdo po společnosti Starz převezme a finančně zaštítí. Byla by škoda přijít a takové post apo, kde by se to mrtváky jen hemžilo a Ash jako spasitel by si jim pěkně posvítil na zoubky. Doufejme....... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2018. Pozostáva z desiatich častí. Posledná, záverečná, v poradí desiata epizóda sa volá "Ľudská odvaha" (The Mettle of Man). Temným sa podarilo prejsť trhlinou do nášho sveta. Zabili Ruby, ktorá ich zradila a zmocnili sa Necronomiconu. V malom mestečku Elk Grove v Michigane sa odohrá rozhodujúci boj o osud celého ľudstva. Dokáže Ash zabrániť tomu, aby Temní ovládli svet a uvrhli ho do chaosu? Jedine on to môže zvládnuť. Je čas rozlúčiť sa s Brandy, Kelly a Pablom. Toto je úloha iba pre neho. **** ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti skvělé předchozí epizodě, mě to finále přišlo uspěchané a odfláknuté. Jakoby Raimimu utnuli natáčení ze dne na den. Ale co už, o mrtvých jen dobře...mohou se vrátit. A to platí i o tomto seriálu. Přestože si už Campbell Ashe zahrát nechce a nějaký účtozombie zastavil přívod peněz, jistě se najde někdo, kdo naváže tam, kde Raimi skončil. Odpočívej v poklopu, Ashi, nezapomeneme. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielen v Elk Grove bojuje svet proti "temným", ale najväčšia bitka sa odohráva práve v Ashovom rodnom mestečku. Ash sa rozlučí s Pablom, Kelly a dcérou Brandy aby zviedol posledný boj proti zlu. Samotný záver...pocity sú rozdielne. Na jednej by mu postapokalyptický svet mohol svedčať, na druhej posledných 15 minút záverečnej epizódy sa nieslo v úplne inom duchu a pripomínalo skôr sci-fi a Ash bez motorovky už nebol Ashom na akého sme boli zvyknutý. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama