Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Nedávno jsem slyšel teorii o tom, že většina filmů a seriálů s Ashem a poslední 2 ED filmy se odehrávají v jiných timelines, a rozhodl jsem se to sem dát:

Takže, ta teorie zní tak, že z původního The Evil Dead se odvýjejí 2 různé časové linie:

1) Ve které existuje jenom jedna Kniha Mrtvých neboli Necronomicon Ex Mortis

2) Ve které existují 3 (aktuálně už jen 2) a to jsou Naturom Demonta

Konkrétně ta 2. má vycházet z toho, že na konci původního ED Ash umře (jak to bylo do dvojky původně zamýšleno), čímž by se pak vysvětlovalo proč byla v ED2013 Ashova Delta furt u chaty i když jí v ED2 vcucl portál do 1300.

Taky by se pak u té 1. ignorovat to že v TED byla Kniha nazvána Naturem (a jednou v ED2) a místo toho Necronomiconem.

Taky by pak dávalo smysl proč v Ashově filmech nikdy nezmínili 3 různé výtisky Necronomiconu a proč v ED2013 a EDR nikdy nebyl zmíněn Necronomicon.

Takže ve finále by měli existovat 2 linie, které by vypadali takhle:

The Evil Dead-Evil Dead II-Army Of Darkness-Ash Vs Evil Dead (Necronomicon Ex-Mortis)

The Evil Dead-Evil Dead 2013-Evil Dead Rise (Naturom Demonto)

na příspěvěk reagoval PKD

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

PKD

Nedávno jsem i slyšel že se prý říkalo něco o dvou sériích a kdyby to mělo délku a počet epizod stejný jako AvE tak ještě líp :D

na příspěvěk reagoval PKD

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Doufám že aspoň do konce roku dostaneme nějaký novinky ohledně toho animovanýho seriálu. Hodně se na něj těším, takže doufám že se na to nevyserou 😅

na příspěvěk reagoval PKD

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Já doufám, že single player doplní časem. U World War Z je a je výborný, u Pátku třináctého byl na konec taky, byť tam byl slabší. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

hmyzovrah

Samozřejmě,že jsou v hajzlu. On si jen přečetl pár článků od profíků a tady to vydává za své. Něco z toho,co napsal o historii,znám např.z Ikarie apod.periodik,takže tak. To nemá ze své prázdné kedlubny. Vždyť je z toho ouplně cítiti,ta přežvýkanost a nezůčastněnost. Tudíž...není autorem. A jestli žánr hororu je opět na koni od 2007,tak já jsem Bruce Campbell,haha.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Tak to hej. Ash Williams je jednoducho prototypom hororového hrdinu čo sa nebojí skočiť rovnými nohami do potokov krvi :D :D :D Trochu škoda že to už skončilo (a ako to skončilo) ale dostali sme pomerne slušný nášup k pôvodnej trilógií.

na příspěvěk reagoval lukasK1995

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

Psychor

nesouhlasim s tebou. horory jsou dnes hodne slabe, ano jeden dobrej rocne se najde, ale to je malo. Ash neni uplnej Horor, ale komedialni-postapo-horor.

na příspěvěk reagoval PKD

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

Kuva ten konec treti rady me dostal. takej serial zrusili? si delaj srandu! taky jatka!

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak mám zkouknutou konečně třetí session a taky ok překvapivě o trochu lepší než druhá. Nicméně ta první už zůstane nepřekonána. Jestli je dobře nebo špatně, že to utnuli? těžko říct ten potenciál taky není nevyčerpatelný a nikdo by hádám nechtěl vidět průměr? :)

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

NightPorter

Robila to SYFY takže najskôr si myslím že došli prachy. Ale dúfajme že sa toho chytí nejaká iná stanica. Aj keď podľa traileru to vyzerá že ten seriál mal ignorovať všetky následujúce pokračovania od originálu. Takže buďme radi aspoň za ten jeden pilot ktorý dostaneme - aj keď neviem kedy :(

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Nuž koniec bol taký všelijaký. Mne osobne je ľúto že to tak skončilo. Ale zase na druhú stranu sme skončili tam kde skončila Armáda temnot čím ju seriál dokonale obišiel a akože vyplnil jej miesto v pôvodnej "trilógií".

 (hodnocení, recenze)

Po takovém hle konci 3.série to zruší? WTF? Doufám, že natočí, alespoň film... to cestování časem a jak se nic nezměnilo byla totální pí*ovina ale...

na příspěvěk reagoval renegad

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

NightPorter

By to musela jedině převzít jiná stanice, Starz na to asi není žádná pecka a sledovanost nic moc.

 

https://www.serialzone.cz/clanek/10420-sars-cable-edition/  - zde je vidět jak to jen kleslo oproti minulé epizodě.

Škoda, že třeba HBO nemá koule na to to přebrat když to i vysílá odnich díky nějaké spolupráci, či jak to funguje. Podobnej žánr by se jim celkem hodil, ani žádnou pořádnou komedii pořád nemají, od doby co si dovolili zaříznout skvělý Lucky Louie :D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

treba se to jeste za par let vrati a nejak uzavre, mne se to taky hodne libilo, nechapu, proc s tim nekdo ma problem, v tomhle zanru na pomezi horroru a komedie tu nic moc lepsiho nebylo, jestli tu vubec neco bylo.

na příspěvěk reagoval Paulie88

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Šílené zakončení šíleného seriálu. Samozřejmě to myslím dobře. Užil jsem si to parádně od první série. Škoda, že už nebudou další díly, ale možná je to dobře. Ta postapokalyptická budoucnost by prostě seroš stála hrozný prachy a sledovanost rapidně klesla, takže je možná dobře, že je konec. Hail to the King, Baby.

nses

nses (hodnocení, recenze)

Hmm, skoda, ze tu nie je moznost nezobrazovat (blokovat) prispevky a komentare urcitych dusevne chorych individui, na ktore clovek ci chce alebo nechce obcas alebo sustavne narazi. Ano, jedna sa o Psychop ... Psychora.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacikeho si nevšímejte, je to podlý, zákeřný a značně zablešený psisko. 

na příspěvěk reagoval Lacike

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

NightPorter

No dajme tomu že je to niekde medzi Evil Dead 2 a Armádou temnot. Celkom dobre vyvážené. A s Lacikem som sa už na túto tému bavil. To je stratený prípad :D :D :D 

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

mne to prijde lepsi nebo aspon na stejny urovni jako armada temnot, lacike je bambula nevim, co tu vubec dela :-)

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Akorát rozmýšľam že scénu s tankom si asi schovávajú na posledný diel :D Ale to Mrtvákovo bolo celkom slušné. 

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama