Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele topi k tomuto seriálu (14)

Ash vs Evil Dead (2015) 

Ve zkratce. Hodnoceno po shlédnutí tří sérií. Kdo je fanoušek a miluje Evil dead 1 + 2, i Army of darkness, bude stoprocentně milovat i Ash vs Evil dead. Tak, jako já. ()

Série 1 (2015) (S01) 

Moc jsem nečekal, ale dostalo se mě parádního humoru a hláškujícího Ashe, jak ho máme všichni rádi. Spousta odkazů na kultovní trilogii vyloudí moc a moc úsměvů na tváři. Jako absolutní fanoušek celé trilogie mě přece jen občas vadily CGI efekty, ale bylo to celkem vyvážené s poctivým maskérským gorefestem. Těším se na další sérii. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Druhá sérka má kulervoucí rozjezd, první dva díly jsou fakt maso! Další díly neztrácí tempo, objevuje se i Ashův tatík a dokonce i jeho sestra Sheryl, kterou kdysi na chatě zmasakroval. Hláškuje se o sto šest, přibylo mnohem více krve a zmizelo méně počítačových efektů a většina trikové práce je absolutní splatter gore gore gorefest!! A někdy i pěkně nechutnej, ovšem kurevsky humornej. Do party přibude Ashlyho starej známej z mladých let v podání Teda Raimiho a já se jen štěstím usmívám. Absolutní vrchol pro mě nastal v posledních dvou dílech, kdy se Ash a jeho parta vrátili v čase na začátek 80. let zpět na chatu, aby tam mohli být dříve, než tehdejší mladej Ash a aby mohli zachránit svět před zlem. A když se ve sklepě objevila hláškující Hernietta a profesor Knowby, tak jsem si málem cvrkl blahem a nechával se úplně unášet tím, jak tvůrci navázali na filmovou sérii Evil dead a co všechno dokázali vymyslet a perfektně skloubit. Bomba!!! Největší kult!! A ještě musím pochválit suprovej slangovej překlad do Češtiny, kterej je fakticky cool!!! ()

Série 3 (2018) (S03) 

Třetí série je THE BEST!!!! Bizár ad absurdum! A taky temnota, která v předchozích sériích nebyla. Byla by opravdu velká škoda, kdyby měl být všemu konec. Když by se děj měl odehrávat v post apokalyptické budoucnosti, věřím, že by to mohl být vizuální masakr! Bude se mě bude stýskat po Kelly a Pablovi, dokonce i po Ashově dcerce Brendě. Ale nejvíc po bijcovi démonů, který s nimi válčí už 40 let! Ash, come back please..... ()

Family (2018) (S03E01) 

Ash je zpět a čekání se vyplatilo! Stále svěží, stále hláškující a se zlem se neseroucí. Do rodiny nám přibyla jeho dcera Brenda a nějaký mladý rytíř sumerský. Těším se na další Ashovi patálie. Na start třetí série výborný, sice pořád dokola, ale baví!! ()

Booth Three (2018) (S03E02) 

Scéna ve spermobance a v kabince číslo 3 má neuvěřitelný koule!!! A taky úvodní porod v autě! Neskutečně absurdní bizarní nášupy!! :D :D. Trošku mě ale sere Ashova nesympatická dcerka Brenda. ()

Apparently Dead (2018) (S03E03) 

Kandarská dýka je na světě! A znovu taky Ashův tatík! Neskutečnej masakr tento díl!!! A hlavně zábava!! O vo to tady přeci de!!! ()

Unfinished Business (2018) (S03E04) 

Díl od dílu lepší a lepší! Nehorázná prdel a hlášky! A taky nádhernej vizuál a zvuk!!! Tenhle seriál je opravdu vymazlenej a dělanej s velkým fanouškovským zapálením! Pro mě absolutní pecka! ()

Baby Proof (2018) (S03E05) 

Nemůžu jinak!! Třetí série pokračuje v totálním absurdním a hóóóóódně bizarním zběsilém tempu!! ()

Tales from the Rift (2018) (S03E06) 

" Cejtím z toho jelimana démonský vibrace." "Uhni siamáku!" Ten českej překlad tomu taky hodně dodává!! :D ()

Twist and Shout (2018) (S03E07) 

Tak tenhle díl zatím nejnapínavější. Na scéně je Ashův démonicnej dvojník a démonická dvojnice od Kelly. Všechno je pěkně zamotaný a závěrečná scéna dává vytušit, že se podíváme i do země "mrtváků". No a ten českej překlad je fakt luxus! "Tak jo, vpadnem tam, najdem Ruby, ty pomačkáš její démonický čudlíky a bác ho! Je po čarodějce." "Co se děje?" "Poldové. Když ti najdou v kufru malýho démonka, hned začnou jančit." :D :D Prostě super!! ()

Rifting Apart (2018) (S03E08) 

Nejtemnější díl zatím...." Trhlina" je pěkně ponuré místo a většina děje se odehrává v ní. Je radost vidět, jak tvůrci pracují s atmosférou dílů a hrají si s pokračujícím dějem. Já vím stoprocentně, že nechci, aby seriál skončil. Dokonce jsem si už zvykl i na Ashovu dcerku Brandu. ()

Judgement Day (2018) (S03E09) 

Příprava na finále je impozantní!! ()

The Mettle of Man (2018) (S03E10) 

Kandar the Destroyer!!! Závěr, jak má být, Ash v post apokalyptické budoucnosti je kurevsky groovy!!! Jen musíme doufat, že seriál někdo po společnosti Starz převezme a finančně zaštítí. Byla by škoda přijít a takové post apo, kde by se to mrtváky jen hemžilo a Ash jako spasitel by si jim pěkně posvítil na zoubky. Doufejme....... ()

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama