Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začiatku druhej série si Ash Williams (Bruce Campbell) konečne užíva svoj vysnívaný život v Jacksonville. Ale to len do chvíle, kým ho počas párty nenapadnú dvaja démoni. V tej chvíli je jasné, že svet opäť potrebuje jeho silu a Ash musí so svojim tímom opäť bojovať proti nesmrteľnému zlu. (Marceloo)

Recenze (28)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze starých známých se do Ashových dobrodružství připojují Ted Raimi, Joel Tobeck nebo Stephen Lovatt. Lucy se sice ještě nepodařilo stát se kmotrem podsvětí, ale co není, může být ;) 2. série je rychlá, vtipná, plnà nápadů, které jinde nepotkáte. Nechybí cestování v čase, blázinec a nakonec tu není jen jedna Lucy, ale dokonce hned dvě. Víc nelze po téhle show chtít. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je podstatne slabšia ako prvá, Ashových hlášiek je menej, prvé epizódy série sú pomerne nudné a aj keď kvalitu neskôr potiahnu nahor masky a démon Baal je to príliš malou kompenzáciou za absenciu humoru a potokov krvi z prvej série. Pokračovanie je miernym sklamaním a som vďačný, že mám túto sériu už úspešne za sebou. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto zdejší hororový expert jsem tajně doufal, že se tvůrci po úvodní zpackané sérii chytnou za nos a kompletně pozmění koncepci té druhé. To by znamenalo odložit stranou přitroublé hlášky a rádobykomické situace, pro které tak jako tak není v hororovém žánru žádné místo; naprosto otřesné CGI uvést do podoby, která navodí dojem alespoň částečné realističnosti; no a následně vrhnout všechny své síly do budování opravdu ponuré a bezútěšné atmosféry. V ideálním případě navázat na odkaz mistra Alvareze a jeho geniální remake z roku 2013. Nic podobného se bohužel nestalo a Ash vs Evil Dead tak pokračuje tam, kde skončil. Navíc příběhově se seriál vyčerpal již v průběhu úvodní série, takže jsme od prvních chvil svědky natahované kaše, která se velmi rychle stane zcela nepoživatelnou. A bude hůř, o tom jsem přesvědčen. Rick Jacobsen a Craig DiGregorio, kteří jsou podepsáni i pod závěrečným dílem úvodní série, jenž jako jediný ze všech obsahuje náznak pravé hororové atmosféry, po vcelku koukatelném pilotu vyklízejí svá místa. Ze své pozice hororového odborníka si tak troufám tvrdit, že se Ash vs Evil Dead v průběhu druhé série potopí až k samotnému odpadu. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka má kulervoucí rozjezd, první dva díly jsou fakt maso! Další díly neztrácí tempo, objevuje se i Ashův tatík a dokonce i jeho sestra Sheryl, kterou kdysi na chatě zmasakroval. Hláškuje se o sto šest, přibylo mnohem více krve a zmizelo méně počítačových efektů a většina trikové práce je absolutní splatter gore gore gorefest!! A někdy i pěkně nechutnej, ovšem kurevsky humornej. Do party přibude Ashlyho starej známej z mladých let v podání Teda Raimiho a já se jen štěstím usmívám. Absolutní vrchol pro mě nastal v posledních dvou dílech, kdy se Ash a jeho parta vrátili v čase na začátek 80. let zpět na chatu, aby tam mohli být dříve, než tehdejší mladej Ash a aby mohli zachránit svět před zlem. A když se ve sklepě objevila hláškující Hernietta a profesor Knowby, tak jsem si málem cvrkl blahem a nechával se úplně unášet tím, jak tvůrci navázali na filmovou sérii Evil dead a co všechno dokázali vymyslet a perfektně skloubit. Bomba!!! Největší kult!! A ještě musím pochválit suprovej slangovej překlad do Češtiny, kterej je fakticky cool!!! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série navazuje přímo na první příběhově a nasadila spíše více humoru než hororu. Není to na škodu, ale temnější atmoška posledních dílů by se mi líbila víc. Krve je zde opět hodně a všelijakých zmutovaných potvor a démonů taky. Celkově je většina dílů slabších než u první série, ale našláplej konec mi to vynahradil. Proto dávám 2. sérii 86% :) ()

Galerie (144)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama