Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (285)

ilemas

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, tudíž nehodnotím. Nechápu, když někdo dá odpad 1,2,3,4 proč ještě leze na Vánoční kameňák ? Pochybuji, že to spousta hodnotících vůbec viděla, dávají odpad už z recese. Zajímavé je, že jsou vyprodané kinosály což u trapárny Star Wars nejsou. Že by byl kameňák nakonec lepší než Hvězdné války? A proč, když jsou všechny Kameňáky samej odpad se pro velký úspěch točí další díly? Už se těším na Kameňák 7 !!! Reklama na bilboardu v Babovřeskách. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lhal bych, když bych řekl, že jsem se nezasmál. I proto jsem neustále bojoval s tím filmu nedat odpad, ale aspoň tu jednu hvězdičku. Pralo se to ve mně opravdu důkladně, protože Vánoční Kameňák je prostě strašná sračka. Nakonec jsem ale vypil flašku okeny, jednu hvězdičku sem narval a už o tomhle filmu v životě nechci slyšet. Je mi Mělníku líto...tak hezké město to jinak je. ()

Reklama

M.E.K.Y odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je lidově kameňák? Druh vtipu, anekdota, humor... asi jsem slepý a hluchý, ale za 90 minut jsem na nic podobné ani zdaleka nenarazil. A to je sakra průser, jestliže si film zakládá pouze na tom a ani to nefunguje. Je to hloupé a zdegenerované, ale takové filmy si asi současná doba žádá. K pláči, ale je to tak! Česká herecká (j)elita rovněž nezklamala. Společně s Vorlíčkovou Saxanou 2 nejhorší české filmy poslední půl dekády. Závěr? Zdendo, hluboce se ti omlouvám, na tvoji původní trilogii kameňáků budeme ještě rádi vzpomínat! ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že větší sračku než Kameňák 4 nejde natočit. No já ten film vydržel celej ale s přestávkami. Film Kameňák 5 je absolutně bez hodnot, bez kontinuity, příběhu a všeho... Herci se pouze chovají jak totální idioti. Jede z filmů, který vznikl jen kvůli prachům. Smutný k čemu se někteří herci propůjčí. Fórky stokrát ohrané a těch pár co ne tak nejsou k smíchu takže pitomost na entou. Pokračování, které se nikdy nemělo natočit. Lituji lidi co na to šly do kina. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Drahý Ježíšku dvacátéhočtvrtého se ani nemusíš obtěžovat, díky obyvatelům Kameňákova se mi již dostalo všeho, čeho si mé srdce žádalo. Ne vážně, F.A. Brabec asi v Máji při Boleru spadl z Kytice a rozhodně to nebylo měkké jako V peřině...jako nikdy jsem nebyl skalním fanouškem jeho stylizací, ale pokračovat řadu Král Ubu, Kytice, Krysař, Bolero...... Vánočním Kameňákem, to je sakra hazardování se zavedenou značkou. Jsem jakžtakž smířený s existencí prvních dvou "taškařic", ale proč nebyla nemoc léčena v zárodku to mi hlava nebere. Troška zavčasu opustil potápějící se loď, to samé Jana Paulová, Lubomíra Lipského vysvobodila (bohužel) kmotra zubatá.....bohužel někteří další, jako třeba Vašík nejmladší, si na seno pro své koně neumí vydělat jinak. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Autobus, kterým Julča (Kristýna Hrušínská) přijíždí do Kameňákova, je Ikarus E91, patřící dopravci DPP, vyrobený v roce 2003 a sešrotovaný roku 2020. (JLanovkar)
  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)

Reklama

Reklama