Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (285)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Prostě blbost no.Na to se ani nedá víc co napsat.Protože dívat se 90 minut na to,jak dospělí lidé říkají vtipy ze školky je opravdu úsměvné.Kdybych to měl srovnat se 4. dílem tak je,ale třeba uznat,že je to zde o vlásek lepší.Podle mě to dělá ta vánoční nálada.Hvězdička pouze za to,že jsem to dokoukal a nenasralo mě to,spíš jsem se smál té debilitě režiséra a herců,protože na jejich místě by mi bylo opravdu moc trapně.Doufám,že tímto série Kameňák skončila a nebudu muset trpět třeba Velikonoční kameňák a dívat se na to jak mrskají kurvy v bordelu a vyprávějí vtipy tipu hodky hodky do provodky dejte aspoň hovno z Bětky.... Myslím,že ti co to viděli můj komentář pochopí...Peace! ;) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V tomto případě bych doporučoval pravidlo" UKAŽ (lístek) A PAK PIŠ... To mě zajímalo jestli si tohle můžou dovolit na amerických UMD... Né tady si dělá každej co chce. Hold jsme v Čechách... vředu Evropy. Množství odpadů na m² bohužel dokazuje. Co jsme za vše hanící, závistivé, namyšlené blbce. Co dávají odpady jen z principu... Fakt jsem hrdej na to že jsem Čech, jup jup ja... Ale počkat! Nejsem! :D DÍKY BOHU! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mám pro Kameňáky nějakou zvláštní slabost. Obávám se, že hodnocení jednotlivých dílů je mezi zdejším uživatelstvem spíše otázkou zvyku, než čehokoli jiného Jinak si nedovedu představit, proč se uživatelé koukají na 5. díl, když se jim 4 předchozí nelíbily. Režisér se sice již párkrát vystřídal, ale to lidé opravdu čekají nějaký zázrak a přetransformování konceptu, který se jim doposud nelíbil? Nechápu, jaká zoufalost takové uživatele pohání. Tohle je zřejmě filmová databáze plná masochistů. Kameňák každý nesnáší, přesto si ho většina zdejších amatérských kritiků nenechá ujít. Samozřejmě s pokusy udělat 5 vtípků během minuty značně vzrůstá riziko, že většina vtipů bude nekonečně trapných, což se taky stalo. Nicméně se našla pěkná řada vtipů, nad kterými jsem se s chutí zasmál. Osobně mi příběh vůbec nevadil a podařilo se mu alespoň malinko s velkým předstihem navodit vánoční atmosféru. Trošku mě ve vánočním speciálu zaskočil zvýšený výskyt sprostějších vtípků. Úplně nejlepší byla alkoholická návštěva pražského hradu. Naopak více se dalo vymazlit neskutečně trapnou věštkyni Růžu. Navíc byl i zvukový doprovod těch nejtrapnějších vtípků. Celkově jsem však mile překvapen a ty 3 hvězdy ze sebe dostanu. Docela by mě zajímalo, kolik těch zdejších expertů tento díl opravdu vidělo. ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Ty píčo, to mě poser. Na Brabcovo veledílo nahlížim dvěma druhy pohledu. První z nich je pohled klasický, kterým hodnotím všechny filmy. Co si budeme, jedná se o totálni bullshit bez špetky vtipu, kreativity, inteligence a vlastně tam je všechno špatně. Jediný, co bych tolik nehanil, je scéna s prezidentem (mezi slepými jednooký králem) a existence nadržených prcin typu Bendová, Molnárová nebo ta starostova dcera Julie. Atmosféra nulová, vtipy stokrát ohraný, herecký výkony tristní, nápad se skokanskym můstkem blitka a vůbec nechápu, proč se do týhle kokotiny Brabec pouštěl ... že by penízky? Nemá Brabec dluhy? Nebo snad zmagořil? Celá série Kameňáku je odpad, ale jaksi taksi se z prvních tří dílů stal kult a zejména díl číslo jedna bych tolik neodsuzoval. Ale tohle umělý protáhovaní bez jakýkoliv inovace, kór ještě bez Zmrdka Trošky, už asi sto padesátej díl, kterej má za úkol akorát vydělat prachy a srát na všecko ostatní - nevim nevim. Chápu, že Kameňáka tvůrci nemyslej vážně a že nějaká dylina z Horní Dolní po vypití deseti lahváčů se tomu zasměje, ale tohle už je moc. Druhý pohled je čistě ironický a zmrdský. Cenim, že plejáda zkrachovalců, neherců a trapáků se sešla v jednom filmu. Chyběl mi snad už jenom Sagvan Tofi, Roman Skamene, Martin Zounar a Petr Rychlý ... samozřejmě bych si mohl vzpomenout ještě na Gondíka, Brožovou nebo Jaro Sypala, ale člověk nemůže mít všechno. Naštěstí nas kluci obohatili o kratké vystoupení vykopávek Upíra, Pitkina nebo dokonce Hrušky s Rosenbergem. Pokud se podívám na výčet charakterů, jsem spokojen. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Byla velká chyba si myslet, že nic horšího než třetí a čtvrtý Kameňák už natočit nejde. Marně jsem doufal, že bude Vánoční Kameňák alespoň trochu na úrovni a nabídne ne tak trapnou podívanou, jaké jsme byli svědky u předchozích dílů. Tvůrcům se však povedlo laťku trapnosti zase o kousek posunout. Co tohle jako má být? To už se snad všichni plně zbláznili? Tohle by nikdo soudný v životě nevypustil mezi lidi. Absolutní vrchol nevkusu, herecké výkony level 0, neustálé přehrávání a totálně nesmyslné scény. Nenašla se ani jedna pasáž, která by nepůsobila extrémně trapně. Upřímně jsem se místy za herce dost styděl. V zájmu psychického zdraví diváků bych doporučoval nechat značku Kameňák hezky spinkat a dál tak netrýznit českou kinematografii. Jak by řekla stará Kropáčková, bída a utrpení, nemám absolutně co hodnotit. 0/10. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama